Αποσύρθηκε από την Σαρδηνία λόγω Covid-19 ο Φονίνι

Ο Φάμπιο Φονίνι, λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση του με τον Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένια, στα πλαίσια του Τουρνουά της Σαρδηνίας, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και ο αγώνας αναβλήθηκε.

Την θέση του στο court, πήρε ο Σέρβος Ντανίλο Πέτροβιτς o οποίος ήταν μάλιστα εντυπωσιακός και επικράτησε του Ισπανού αντιπάλου του με 6-1, 6-4.

Δυναμική εκκίνηση για τον Γίρι Βέσελι, που κέρδισε ελεγχόμενα τον Λορέντσο Σονέγο, με 6-4, 3-6, 6-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά της Σαρδηνίας, όπου και θα αντιμετωπίσει τον νικητή της Λάσλο Τζέρε που επικράτησε στην σερβική μονομαχία του

Ντούσαν Λάγιοβιτς με 6-4, 7-5.

Για τον Κορεντάν Μουτέ, η νίκη δεν ήρθε τόσο άνετα. Στο πρώτο σετ του παιχνιδιού, Κορεντίν Μουτέ και Φράνσις Τιφό, οδηγήθηκαν στο Tie Break. Εκεί ο 21χρονος Γάλλος ήταν καταιγιστικός και επικράτησε με 7-0. Στο 2ο σετ ο Μουτέ ήταν ανώτερος “στα σημεία” και κέρδισε τον αγώνα με 7-6(0), 6-4. Στον επόμενο γύρο του τουρνουά, θα έρθει αντιμέτωπος με τον Άλμπερτ Ράμος.

Σε μεγάλο ντέρμπι εξελίχθηκε, η αναμέτρηση του Φεντερίκο Ντελμπόνις με τον Πάμπλο Αντουχάρ, που βρήκε νικητή τον 30χρονο Αργεντίνο, με 5-7, 7-6, 6-4.

Αντίθετα, ο 28χρονος Γερμανός Γιάννικ Χάνφμαν, επικράτησε άνετα του Σαλβατόρε Καρούζο με 6-0, 6-4 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο . Εκεί θα αντιμετωπίσει τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Νορβηγό, Κάσπερ Ρούντ.

SARDINIA OPEN DRAW – OOP (-1h)

Γιάννης Μαύρος

The post Αποσύρθηκε από την Σαρδηνία λόγω Covid-19 ο Φονίνι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα