ΠΑΟΚ: Επικοινώνησε με Βιεϊρίνια ο Ιβάν Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης επικοινώνησε με τον Αντρέ Βιεϊρίνια, αναφορικά με το μέλλον του Πορτογάλου. Πλέον, η απόφαση για την παραμονή του είναι στο χέρι του πρώην αρχηγού του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τους «ασπρόμαυρους».

Η περίπτωση του Αντρέ Βιεϊρίνια μονοπωλεί το ενδιαφέρον στις συζητήσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, κάτι που έγινε και στη συνέντευξη Τύπου του Όλαφ Ρέμπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κυριάκος: Η πόρτα του ΠΑΟΚ για τον Βιεϊρίνια είναι ανοιχτή!

Σε αυτή, ο Κυριάκος Κυριάκος προχώρησε στην αποκάλυψη πως τις τελευταίες ημέρες υπήρξε συνομιλία του Ιβάν Σαββίδη με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.

«Όσο είναι ανοιχτή η πόρτα όπως είπα και πριν, παραμένει ακόμα και μετά την ανακοίνωση που έβγαλε ώστε να διαβεί το κατόφλι μας και να έρθει προς τα εμάς. Ακόμα και αυτό να μη γίνει οφείλουμε να σεβαστούμε την πορεία του Αντρέ και να κρατήσει την πόρτα ανοιχτή για το μέλλον. Ο Βιεϊρίνια είχε πρόσφατα, τις τελευταίες μέρες, επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη. Εμείς κάναμε από την πλευρα μας τις κινήσεις που πρέπει…». Σε συμπληρωματική υπόθεση για το αν πλέον ο ΠΑΟΚ περιμένει την απόφαση του ίδιου είπε: «Νομίζω ήταν σαφές…».

Το άρθρο ΠΑΟΚ: Επικοινώνησε με Βιεϊρίνια ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα