Σ.Τσιτσιπάς: “Κάθε εβδομάδα μαθαίνω” – VIDEO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ημιτελικά ενός 500αριου τουρνουά της ΑΤΡ και το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα με φόντο την είσοδο στον τελικό του Barcelona Open.

Ο 19χρονος Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε την Παρασκευή την μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του, αφού επιβλήθηκε του Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης, Ντομινίκ Τιμ, με straight sets.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αμέσως μετά την λήξη του προημιτελικού με

τον Αυστριακό, που βρήκε τον νεαρό Έλληνα θριαμβευτή, μίλησε για τις αντιξοότητες του Tour, την μεγάλη του αυτή νίκη, αλλά και τον επικείμενο ημιτελικό στο Barcelona Open με τον Μπούστα.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Αυτήν είναι σίγουρα η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας μου μέχρι στιγμής. Ήταν ένα φανταστικό ματς από την μεριά μου, απόλαυσα κάθε λεπτό στο court, έπαιξα φανταστικό τένις από την αρχή μέχρι το τέλος και είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να κερδίσω τον Ντομινίκ μετά από δυο αποτυχημένες προσπάθειες.

Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να κερδίζεις έναν παίκτη του Top10 και να το κάνεις μάλιστα σε μια τόσο ωραία πόλη όπως η Βαρκελώνη.

Κάθε βδομάδα μαθαίνω κάτι διαφορετικό. Είχα παλαιότερα πολλές εμπειρίες από δύσκολα παιχνίδια. Το να μαθαίνω πράγματα και να γίνομαι ολοένα και πιο έμπειρος κάθε εβδομάδα, με βοηθάει προσωπικά, αλλά και σαν τενίστα φυσικά.

Όσον αφορά τον ημιτελικό, είμαι σίγουρος πως θα είναι μια φανταστική ημέρα και θα έχω να κρατήσω από αυτήν πολλές καλές αναμνήσεις. Θα μπω στο court και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, κάθε στιγμή. Θα κάνω αυτό που κάνω και μέχρι τώρα, θα προσπαθήσω να παίξω το καλύτερό μου τένις.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σ.Τσιτσιπάς: “Κάθε εβδομάδα μαθαίνω” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα