Αποκλείστηκε στο Μόναχο ο Περ

Ο νικητής του φετινού Όπεν στο Μαρακές, Μπενουά Περ, ηττήθηκε στον πρώτο γύρο του BMW Open στο Μόναχο από τον Ντιέγο Σβάρτζμαν.

Ο Μπενουά Περ διάγει μια πολύ καλή χωμάτινη σεζόν μέχρι στιγμής με highlight φυσικά τον μόλις δεύτερο τίτλο καριέρας του στο Μαρακές του Μαρόκο, ωστόσο, η παρουσία του στη Βαυαρία και το Μόναχο έμελλε να είναι σύντομη.

Ο 29χρονος Γάλλος ηττήθηκε στο ντέρμπι του πρώτου γύρου από τον Ντιέγο Σβάρτζμαν με 6-4, 1-6, 6-1 και στρέφει πλέον την προσοχή του

στο Masters της Μαδρίτης, το πρώτο φετινό χωμάτινο Masters στο οποίο θα αγωνιστεί μιας και δεν έδωσε το “παρών” στο Μόντε Κάρλο.

Αντίθετα με τον Περ, ο Κάιλ Έντμουντ κάνει μέχρι στιγμής μια πολύ κακή σεζόν στο χώμα μετρώντας μία νίκη σε τρία τουρνουά!

Ο 23χρονος Βρετανός τενίστας αποκλείστηκε από τον Ντένις Κούντλα με 6-4, 6-3 πραγματοποιώντας ξανά μια πολύ προβληματική εμφάνιση στην κόκκινη επιφάνεια.

Τρεις φορές νικητής στο Μόναχο και παραδοσιακή “δύναμη” στο τουρνουά αυτό είναι ο Φίλιπ Κολσράιμπερ που ξεκίνησε με θετικό πρόσημο.

Ο 35χρονος Γερμανός κέρδισε τον Αντρέας Σέπι με 6-2, 7-5 κλείνοντας ένα πολύ ενδιαφέρον ματς με τον ντεφορμέ Κάρεν Κατσάνοφ στη συνέχεια!

Ενώ την προηγούμενη εβδομάδα προκάλεσε τον θαυμασμό της παγκόσμιας τενιστικής κοινότητας με τη νίκη του εις βάρος του Στέφανου Τσιτσιπά αλλά και της ανταγωνιστικής εικόνας που έδειξε κόντρα στον Ραφαέλ Ναδάλ, στο Μόναχο κατέρρευσε πλήρως!

Πιθανώς επηρεασμένος και από τα πολλά ματς που έχει παίξει πρόσφατα, ο Γιαν Λέναρντ-Στρουφ κέρδισε μόλις δύο games συνολικά κόντρα στον Τιάγο Μοντέιρο σε ένα τουρνουά που καλείται να αποβάλει άμεσα από το μυαλό του!

Ο Χουάν Ιγκνάσιο Λοντέρο θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του παραπαίοντα Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο Μόναχο, με τον Γερμανό τενίστα, δις υπερασπιστή του τίτλου να καλείται άμεσα να δώσει τέλος στην αγωνιστική του καθίζηση.

Τρίτη, 30/4: 1ος γύρος BMW Open

Lontero (Argentina) beat Marterer (Germany) 6-2 4-6 6-2
Schwartzman (Argentina) beat Paire (France) 6-4 1-6 6-1
Klizan (Slovakia) beat Gulbis (Latvia) 6-3 7-5
Garin (Chile) beat Madden (Germany) 6-4 6-2
Monteiro (Brazil) beat Struff (Germany) 6-1 6-1
Kohlschreiber (Germany) beat Seppi (Italy) 6-2 7-5
Pella (Argentina) beat M. Zverev (Germany) 6-2 6-1
Berrettini (Italy) beat Istomin (Uzbekistan) 7-6(5) 6-3
Kudla (USA) beat Edmund (Great Britain) 6-4 6-3
Molleker (Germany) beat Copil (Romania) 7-6(5) 4-6 6-4

BMW OPEN DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Αποκλείστηκε στο Μόναχο ο Περ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα