Ντεμπούτο όνειρο για Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε φοβερή εμφάνιση και επικράτησε της Όλγα Ντανίλοβιτς στον 1ο γύρο του Marocco Open, στο Ραμπάτ, χάνοντας μόλις δυο γκέιμς…

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα την 18χρονη Σέρβα και προκρίθηκε στον 2ο γύρο της International διοργάνωσης στο Ραμπάτ του Μαρόκο.

Η Σάκκαρη αγωνίζεται για πρώτη φορά στην καριέρα της εκεί, και δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει πιο όμορφα τις υποχρεώσεις της, μιας και πραγματοποίησε

τρομερή εμφάνιση το πρωί της Τρίτης στο ντεμπούτο της.

Πιο συγκεκριμένα, χρειάστηκε μόλις 65 λεπτά αγώνα για να προκριθεί στην φάση των “16” του θεσμού, καθώς επιβλήθηκε με 6-0, 6-2 της Ντανίλοβιτς, Νο118 τενίστριας στην παγκόσμια κατάταξη της WTA αυτή τη στιγμή.

Στην επόμενη φάση του Marocco Open, η Μαρία θα τεθεί αντιμέτωπη με την 27χρονη Βουλγάρα Ισαμπέλα Σινίκοβα, η οποία βρίσκεται στο Νο215 του κόσμου.

Οι δυο τενίστριες, δεν έχουν συναντηθεί μέχρι στιγμής στο Tour, πάντως με την σημερινή της εμφάνιση, η Σάκκαρη έδειξε ότι είναι αρκετά ποιοτική τενίστρια για να μπορέσει να ξεπεράσει και το επόμενο εμπόδιο της.

Στα προημιτελικά, η 23χρονη Ελληνίδα διασταυρώνεται με την υπερασπίστρια του τίτλου και Νο1 του ταμπλό, Ελίζ Μέρτενς.

MOROCCO OPEN SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ντεμπούτο όνειρο για Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα