Αποκλείστηκε (πάλι) ο Ντιμιτρόφ!

Αφού χρειάστηκε να παίξει στον προκριματικό γύρο(!) ώστε να προκριθεί στο βασικό ταμπλό του Όπεν της Γενεύης, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ αποκλείστηκε από τον πρώτο μόλις γύρο της διοργάνωσης…

Από αποτυχία σε αποτυχία βαδίζει πλέον ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ…

Δεν ξέρουμε πια αν πρέπει να μιλάμε για αποτυχία ή για μία μόνιμη κατάσταση για τον 28χρονο τενίστα που όφειλε να διάγει τα πιο ώριμα χρόνια της καριέρας του τώρα αλλά, αντίθετα, έχει πάρει την κατιούσα και δεν λέει να “φρενάρει”.

Ο κάτοχος του Masters στο Σινσινάτι το 2017 αλλά και του ATP

Finals την ίδια χρονιά, ο πάλαι ποτέ Νο3 τενίστας στον κόσμο στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν (Νοέμβριος 2017) πλέον βρίσκεται στο Νο47 και δεν έχει να επιδείξει απολύτως τίποτα τόσο το 2018 όσο και το 2019 (μέχρι στιγμής τουλάχιστον).

Αναγκάστηκε μάλιστα να παίξει στον προκριματικό γύρο για να μπορέσει να παίξει στο βασικό ταμπλό ενός τουρνουά της σειράς ATP 250 στη Γενεύη!

Τα προκριματικά δεν είναι βέβαια…ντροπή αλλά για την ποιότητα και το ταλέντο του Ντίμι, το να χρειάζεται προκριματικούς γύρους για ένα τουρνουά της σειράς 250 τα λέει όλα…

Τα κατάφερε πάντως να προκριθεί στο βασικό ταμπλό της διοργάνωσης μετά από νίκες επί των Χέσλερ και Φαμπιάνο αλλά κάπου εκεί ανακόπηκε μία ακόμα πορεία του!

Ο Φεντερίκο Ντελμπόνις τον σταμάτησε στον πρώτο γύρο της Γενεύης κερδίζοντας τον με 1-6, 6-4, 6-2 επιβεβαιώνοντας αυτό που ο ίδιος ο Ντίμι παραδέχτηκε με την πρόκριση στο βασικό ταμπλό, ότι δηλαδή δεν έχει καμία προσδοκία!

Απέφυγε τις…κακοτοπιές ο Ζβέρεφ!

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ διάγει μια εφιαλτική χωμάτινη σεζόν μέχρι στιγμής και η παρουσία του στη Γενεύη είναι ουσιαστικά η τελευταία του ευκαιρία να έχει ένα κάποιο μομέντουμ ενόψει του Ρολάν Γκαρός!

Η πρεμιέρα του στην Ελβετία ήταν πάντως εντυπωσιακή κερδίζοντας πολύ άνετα τον Έρνεστς Γκούλμπις με 6-2, 6-1 και περιμένει έναν εκ των Τιπσάρεβιτς/Ντελιέν στον προημιτελικό γύρο.

Τρίτη, 21/5: 1ος γύρος Geneva Open
Delbonis (Argentina) beat Dimitrov (Bulgaria) 1-6 6-4 6-2
J. Sousa (Portugal) beat Mayer (Argentina) 6-2 6-7(6) 6-4
Ramos (Spain) beat Mannarino (France) 6-7(2) 6-3 6-2
A. Zverev (Germany) beat Gulbis (Latvia) 6-2 6-1
Dzumhur (Bosnia) beat Lopez (Spain) 6-7(2) 6-4 7-5

GENEVA OPEN SINGLES DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Αποκλείστηκε (πάλι) ο Ντιμιτρόφ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα