French Open: Το Παρίσι περιμένει τον Βασιλιά

Ο Ρότζερ Φέντερερ επιστρέφει στο Γαλλικό Όπεν για πρώτη φορά μετά το 2015 και σίγουρα οι Γάλλοι τον περιμένουν με ανυπομονησία.

Έχοντας αποφασίσει να παρακάμψει το συγκεκριμένο τουρνουά τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να ξεκουραστεί κατά τη διάρκεια της χωμάτινης σεζόν με στόχο να επιμηκύνει την καριέρα του, ο Φέντερερ αισθάνθηκε έτοιμος φέτος ώστε να προσθέσει ορισμένα χωμάτινα events στον προγραμματισμό του και φυσικά το Roland Garrοs

δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτά.

Έτσι, ο 37χρονος αναμένεται να πραγματοποιήσει την 18η συμμετοχή του στη φημισμένη διοργάνωση στην οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου το 2009, προσθέτοντας στη συλλογή του το μοναδικό Grand Slam τρόπαιο που έλειπε από αυτή.

Ο Φέντερερ έχει άλλες τέσσερις συμμετοχές στον τελικό του Γαλλικού Όπεν, γνωρίζοντας την ήττα σε όλες τις περιπτώσεις απ’τον Ράφαελ Ναδάλ (2006-2008, 2011).

Παρά την ανησυχητική εξέλιξη στη Ρώμη όπου απέσυρε τη συμμετοχή του λίγο πριν τον προημιτελικό με τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο μαέστρος αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στην Πόλη του Φωτός.

“Δεν βλέπω αυτό να είναι το τελευταίο μου Roland Garros. Θα είναι ωραίο να μπορώ να κερδίσω μερικούς αγώνες και να περάσω την πρώτη εβδομάδα στο Παρίσι. Δεν έχει βγει ακόμα το ταμπλό, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί όμως θα ήταν κρίμα να επισκεφτώ το Roland Garros για τελευταία φορά. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό” δήλωσε ο Φέντερερ στην French TV ενόψει της επιστροφής του στο Παρίσι.

Παρακολουθήστε στο κεντρικό βίντεο τις πέντε καλύτερες στιγμές του Βασιλιά στο Παρίσι.

The post French Open: Το Παρίσι περιμένει τον Βασιλιά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα