Αποκλείστηκε από το Νο249 ο Σαποβάλοφ (vids)

Ο Ντένις Σαποβάλοφ έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξης στο ντεμπούτο του στο Swiss Open του Γκστάαντ και αποκλείστηκε πρόωρα από τη διοργάνωση, γνωρίζοντας την ήττα από τον Νο249 κόσμου, Βιτ Κοπρίβα.

Ο Νο1 του ταμπλό, Καναδός, αν και κατέκτησε το εναρκτήριο κομμάτι της αναμέτρησης, έχασε τα επόμενα δυο και είπε αντίο από τη φάση των “16”, στο 250αρι τουρνουά της ΑΤΡ.

Μετά από μια ώρα και 51 λεπτά αγώνα, ο 24χρονος Τσέχος έφτασε στη σπουδαιότερη νίκη της καριέρας του με 2-6, 6-3,

6-2 και στην τελική “8αδα” θα αντιμετωπίσει τον Μίκαελ Ίμερ.

Ο Σουηδός από την πλευρά του, έσωσε δυο match points, πριν αποκλείσει με σπουδαία ανατροπή τον Φελισιάνο Λόπεζ, επικρατώντας 6-7(6), 7-6(7), 6-4.

Incredible debut!

World No. 249 Vit Kopriva defeats number one seed Shapovalov 2-6 6-3 6-2 in his ATP Tour debut to get through to the quarter-finals in Gstaad!@SwissOpenGstaad pic.twitter.com/9w5mBWTHTO

Tennis TV (@TennisTV) July 22, 2021

Ο Σαποβάλοφ έκανε δέκα διπλά λάθη και κέρδισε μόλις 11/32 πόντους πίσω από το 2ο σερβίς του, για να ηττηθεί από τον προερχόμενο από τα προκριματικά, Κοπρίβα, ο οποίος πέτυχε ίσως τη μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς στο Tour.

Ο Τσέχος, σε ολόκληρο το ματς, απώλεσε μόλις έξι πόντους πίσω από το 1ο σερβίς του (27/33) και εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη του αντιπάλου του, με τον Καναδό να μην καταφέρνει σε καμία των περιπτώσεων να προσαρμοστεί στο χώμα, αμέσως μετά την ημιτελική πορεία του στο γρασίδι του Wimbledon.

Οι προημιτελικοί στο Swiss Open

Κόπριβα – Μ. Ίμερ
Ρουντ – Περ
Γκαρίν – Γκαστόν
Τζέρε – Ρίντερνεχ

SWISS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αποκλείστηκε από το Νο249 ο Σαποβάλοφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα