Δυναμώνει το τουρνουά της Ατλάντα

Ο Μίλος Ράονιτς εξασφάλισε την τελευταία wild card του τουρνουά της Ατλάντα που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα (26/7-1/8) την ίδια εποχή με το Ολυμπιακό τουρνουά τένις στο Τόκιο.

Παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα μεγάλα ονόματα θα βρίσκονται στην ιαπωνική πρωτεύουσα, οι αναμετρήσεις στην Ατλάντα αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα εκεί θα συμμετάσχουν παίκτες που αποσύρθηκαν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

για την καλύτερη προετοιμασία τους για το τελευταίο Grand Slam της χρονιάς στη Νέα Υόρκη (30/8-12/9).

Εκτός από τον Μίλος Ράονιτς, ο οποίος θα τεθεί επικεφαλής, στο τουρνουά θα πάρουν μέρος και οι Γιανίκ Σίνερ, Κάμερον Νόρι, Ρέιλι Οπέλκα, Τζον Ίσνερ, Κέβιν Άντερσον και φυσικά ο Νικ Κύργιος, όπως είχε ανακοινώσει και ο ίδιος λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Wimbledon λόγω τραυματισμού. 

Μάλιστα ο Αυστραλός θα παίξει και στα διπλά μαζί με τον Τζακ Σοκ (κάτοχος του τίτλου στα διπλά το 2014), ο οποίος επίσης θα αγωνιστεί με wild card. Το βάπτισμά του πυρός σε τουρνουά ATP αναμένεται να πάει και ο 17χρονος Αμερικανός Σαμίρ Μπανερτζί, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες κατέκτησε τον τίτλο του Wimbledon στην κατηγορία των juniors.

Θάνος Σταθόπουλος

The post Δυναμώνει το τουρνουά της Ατλάντα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα