Αποφασίζει άμεσα για χώμα!

Η προετοιμασία του Ρότζερ Φέντερερ πηγαίνει πολύ καλά με τον Ελβετό τενίστα να υπόσχεται πως θα ενημερώσει πολύ σύντομα τους φίλους του για το αν θα αγωνιστεί στο χώμα το 2019!

Στη βάση της προετοιμασίας του όλα αυτά χρόνια, το Ντουμπάι, ο Ρότζερ Φέντερερ προπονείται εντατικά ενόψει της έναρξης της σεζόν 2019!

Ο Ελβετός τενίστας θα “κατηφορίσει” πρώτα στο Περθ της Αυστραλίας για το Hopman Cup πριν αγωνιστεί στο πρώτο Grand Slam της σεζόν, το Αυστραλιανό Όπεν στο οποίο είναι ο υπερασπιστής

του τίτλου!

Ο 37χρονος τενίστας είναι πολύ ευχαριστημένος από το πώς πάνε τα πράγματα μέχρι στιγμής έχοντας διατηρήσει το ίδιο προπονητικό team της τελευταίας τριετίας!

“Όλα πάνε καλά με την προπόνηση! Έχω τον Σέβεριν (Λούτι) μαζί μου και σε λίγο περιμένω και τον Ιβάν (Λιούμπισιτς) να έρθει” ανέφερε ο Ροτζ.

Το μεγάλο ερώτημα, την τελευταία τριετία, είναι το αν ο “Βασιλιάς” του αθλήματος θα αποφασίσει να παίξει στο χώμα για πρώτη φορά μετά το 2016, με τα χωμάτινα φυσικά τουρνουά να έχουν “ανοίξει” τα αυτιά περιμένοντας την καταφατική, επιτέλους, απάντηση του Φέντερερ!

Ο ίδιος μάλλον έχει πάρει την απόφασή του αλλά περιμένει να συζητήσει και με το team του πριν την τελική ανακοίνωση!

“Θα σας ενημερώσω πολύ σύντομα για το χώμα για να μην ρωτάτε. Όλα θα εξαρτηθούν από το πρόγραμμα της οικογένειας και της προπόνησης. Έχω ήδη μια ιδέα αλλά θα το συζητήσω και με την ομάδα μου!” κατέληξε ο Φεντ που ανέφερε επίσης πως αγαπά ακόμα το άθλημα ενώ πέρασε πολύ καλά με την οικογένειά του στην πολύ σύντομη off season που ακολούθησε το World Tour Finals!

Κώστας Αϊτάκης

The post Αποφασίζει άμεσα για χώμα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα