Απίθανος τελικός Ντε Μινόρ-Σίνερ! – VIDEO

Έκλεισε ο σπουδαίος τελικός του φετινού NextGen Finals ανάμεσα στους δύο, μακράν, καλύτερους τενίστες της διοργάνωσης, τον Άλεξ Ντε Μινόρ και τον Γιανίκ Σίνερ!

Ματσάρα το Σάββατο το βράδυ στο Μιλάνο (22:00GR-COSMOTE SPORT 6HD)

Οι δύο καλύτεροι τενίστες του φετινού NextGen Finals, οι δύο νεαροί αθλητές που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις όχι μόνο στο Μιλάνο αλλά στο σύνολο της φετινής σεζόν, θα αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό από τον οποίο θα βρει ο διάδοχος του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά!

Μιλάμε για τον εκρηκτικό γηπεδούχο,

18 μόλις ετών, Γιανίκ Σίνερ που ξεσήκωσε ακόμα μια μέρα την πόλη του ιταλικού βορρά με τη νίκη του με 2-4, 4-1, 4-2, 4-2 επί του Μιομίρ Κετσμάνοβιτς με τον Σίνερ να έχει ηττηθεί μόνο στο άνευ σημασίας ματς ομίλου με τον Ουμπέρ.

Κατά τα άλλα, έχει παίξει θεσπέσιο τένις στη διοργάνωση δείχνοντας πως, αν συνεχίσει έτσι, μιλάμε για έναν παίκτη που έχει ξεκάθαρα ταλέντο επίπεδου Τοπ10 εφόσον επιμείνει στη σκληρή δουλειά.

Από την άλλη, η ήρεμη δύναμη που ακούει στο όνομα Άλεξ Ντε Μινόρ, ήταν εξαρχής το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και, όπως και πέρσι, φτάνει αήττητος στον τελικό στο Μιλάνο.

Νέο “θύμα” του ο καλός του φίλος, Φράνσις Τιάφο που υπέκυψε με 4-2, 4-1, 0-4, 4-2 και πλέον του απομένει να κάνει το ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι για να κατακτήσει ακόμα ένα τρόπαιο (τέταρτο φετινό).

Θα είναι ένας σπουδαίος τελικός με ελαφρύ φαβορί τον πιο έμπειρο Αυστραλό αλλά ο Σίνερ έχει το κοινό και τον ακόμα πιο “καυτό” ενθουσιασμό με το μέρος του!

NEXTGEN ATP FINALS DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Kώστας Αϊτάκης

The post Απίθανος τελικός Ντε Μινόρ-Σίνερ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα