Φέντερερ: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το επίπεδο μου”

12:02 2/7/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Ρότζερ Φέντερερ επικράτησε του Ρισάρντ Γκασκέ, εξασφαλίζοντας την πρόκριση και έγινε ο γηραιότερος που κατάφερε να περάσει στον 3ο γύρο του Wimbledon, μετά από 46 χρόνια και τον θρυλικό Κεν Ρόσγουολ (1975). 

Ο 39χρονος και 8 φορές πρωταθλητής στο All England Club σημείωσε την 19η νίκη του σε 21 αγώνες απέναντι στον Γκασκέ δείχνοντας απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνισή του στο κεντρικό κορτ. 

“Γνωρίζω

τον Ρισάρντ πολύ καλά. Είναι πάντα πολύ όμορφα να παίζει απέναντί του. Έχει ένα υπέροχο backhand. Γενικά ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για μένα. Ήμουν πολύ ικανοποιημένος με την απόδοσή μου. Ήταν ένα δύσκολο 1ο set κι ένα υπέροχο 2ο. Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι στον 3ο γύρο και είμαι πολύ χαρούμενος με το επίπεδο μου αυτή τη στιγμή.”

Επόμενος αντίπαλος για τον “μαέστρο” ο φορμαρισμένος Βρετανός, Κάμερον Νόρι, όπου φέτος κάνει μια εκπληκτική χρονιά. 

“Ο κόσμος θα γίνει παράγοντας μέσα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Καταλαβαίνω ότι είναι μεγάλη στιγμή γι’ αυτόν, αλλά είναι και για μένα κι αυτό οφείλεται στα τελευταία 20 χρόνια που παίζω εδώ. Ο Καμ είναι πολύ καλός παίκτης. Έχει μια φανταστική σεζόν. Έπαιξε υπέροχα στο Queen’s και εδώ θα έχει τον κόσμο δίπλα του. Ξέρω ότι θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας.”

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

The post Φέντερερ: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το επίπεδο μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα