Απίθανη ανατροπή από Αλιασίμ (vids)

Ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ έσωσε τρία συνεχόμενα match points του Κάμερον Νόρι και λίγες στιγμές μετά τον απέκλεισε με σπουδαία ανατροπή, για να πάρει το εισιτήριο της “8αδας” στη Βιέννη.

Ο 21χρονος Καναδός βρέθηκε πίσω με set και με 3-6 στο tie-break του 2ου, όμως δεν λύγισε, γυρνώντας ένα φαινομενικά χαμένο ματς!

Μετά από 2 ώρες και 38 λεπτά μάχης, επικράτησε του Βρετανού με 2-6, 7-6(6), 6-4 και πέρασε στην προημιτελική φάση του Erste Bank Open,

δίνοντας πολύ ισχυρό χτύπημα στις ελπίδες του Νόρι για πρόκριση στα ΑΤΡ Finals.

Βέβαια, ούτε ο Φίλιξ έχει μείνει εκτός διεκδίκησης ακόμη, παρά το γεγονός ότι οι πιθανότητές του να βρεθεί στο Τορίνο, είναι πολλές λιγότερες από αυτές του 26χρονου.

Felix fights on @felixtennis battles past Norrie 2-6 7-6 6-4 and makes the quarter-finals in Vienna!@erstebankopen pic.twitter.com/JVsxn88Ybd

Tennis TV (@TennisTV) October 28, 2021

Ο Γιάνικ Σίνερ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την απόδοσή του. Την Πέμπτη κέρδισε άνετα και τον Αυστριακό, Ντένις Νόβακ, προκρίθηκε στους “8” καλύτερους της Βιέννης και βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια προς τα ΑΤΡ Finals.

Εντυπωσιακός ο 20χρονος Ιταλός, επικράτησε με 6-4, 6-2 και περιμένει να αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση, τον Νο4 του ταμπλό, Κάσπερ Ρουντ.

Εκτός Βιέννης έμεινε ο Γκαέλ Μονφίς, μετά από μεγάλη μάχη με τον φορμαρισμένο, Ντιέγκο Σβάρτσμαν. Ο 29χρονος Αργεντινός επιβλήθηκε με 7-6(5), 4-6, 6-2 και στη συνέχεια θα παίξει με τον Φράνσις Τιάφο, ο οποίος απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά!

ERSTE BANK OPEN VIENNA SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Απίθανη ανατροπή από Αλιασίμ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα