Στα ημιτελικά του διπλού της Μαδρίτης τα αδέλφια Σακελλαρίδη

Στέφανος και Μιχάλης Σακελλαρίδης συνεχίζουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις, σε μονό και διπλό, στο χωμάτινο τουρνουά των 15.000$ της Μαδρίτης, καθώς μετά από την πρόκριση της Τετάρτης (27/10) κόντρα στους Πολ Τολέδο Μπάγκε (Ισπανία) και Αλεξάντρε Μετρεβέλι (Γεωργία) που εγκατέλειψαν στο 2ο set, έχοντας χάσει το 1ο (6-4), εξασφάλισαν την παρουσία τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

Από την αρχή της συνεργασίας τους (2018) αυτή είναι η 1η φορά που τα δύο αδέλφια καταφέρνουν να φτάσουν σε ημιτελική φάση ITF,

δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που κάνουν όλο αυτό το διάστημα. 

Ένα βήμα πριν από τον τελικό Στέφανος και Μιχάλης Σακελλαρίδης θα αντιμετωπίσουν τους Λούκας Μπουκέ (Γαλλία) και Στέφαν Μίτσοφ (Σκόπια).

Αξιοσημείωτη είναι η πορεία το Μιχάλη Σακελλαρίδη και στο μονό με τον 17χρονο να ξεκινάει από τα προκριματικά φτάνοντας μέχρι τους “16” του τουρνουά και την Πέμπτη (28/10) θα διεκδικήσει την είσοδο στα προημιτελικά. 

Ο Σακελλαρίδης, ο οποίος στον 1ο γύρο των προκριματικών επικράτησε του αδελφού του Δημήτρη, στη συνέχεια σημειώνοντας ακόμη δύο νίκες κόντρα στους Ρούμπεν Σεράνο (Ισπανία) και Στέφαν Μίτσοφ (Σκόπια).

Την Τετάρτη (27/10) ο Σακελλαρίδης αγωνίστηκε στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό επικρατώντας ενός ακόμη Ισπανού, Χάιμε Κάλδες με 6-3, 6-1, ενώ την Πέμπτη (28/10) θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Λούκας Μπουκέ, με τον οποίον θα κοντραριστεί και στο διπλό λίγες ώρες αργότερα. 

Πολύ καλή παρουσία στο μονό είχε και ο Μιχάλη Σακελλαρίδης, ο οποίος πέρασε επίσης στο κυρίως ταμπλό μετά από τρεις νίκες στα προκριματικά, για να ηττηθεί από τον 22χρονο Ρώσο Βλάντισλαβ Ιβάνοφ με 6-1, 6-4. 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Στα ημιτελικά του διπλού της Μαδρίτης τα αδέλφια Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα