Απίστευτο θρίλερ και τελικός για Μπάρτι! – VIDEO

Σώζοντας match point της Κίκι Μπερτένς, η Άσλει Μπάρτι προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του China Open 2019

Νέα μεγάλη νίκη για το παιδί θαύμα του Αυστραλέζικου τένις! Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-3, 3-6, 7-6(7) της Κίκι Μπερτένς, μετά από μια συγκλονιστική μονομαχία στον πρώτο ημιτελικό του Premier 5 τουρνουά στο Πεκίνο.

Η Μπάρτι που προερχόταν από τη σπουδαία ανατροπή επί της Κβίτοβα στα προημιτελικά, απέδειξε για μια ακόμη φορά γιατί βρίσκεται στην κορυφή του γυναικείου τένις, σώζοντας και match point της Ολλανδέζας

στο 6-7 του καθοριστικού tie break.

Through in three! @ashbar96 wins third set tiebreak against Bertens, 6-3, 3-6, 7-6(7), advancing to the finals of the @ChinaOpen pic.twitter.com/9N8glnjb9m

WTA (@WTA) October 5, 2019

Η Μπερτένς, Νο8 του ταμπλό και του κόσμου, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το mini break και το σερβίς της, με την Μπάρτι να ολοκληρώνει το θρίαμβό της, κερδίζοντας τους τρεις τελευταίους πόντους του breaker, στο 2ο match point της.

Πλέον, η 23χρονη από το Ίπσουιτς, περιμένει τη νικήτρια του 2ου ημιτελικού μεταξύ της Ναόμι Οσάκα και της υπερασπίστριας του τίτλου, Καρολίν Βοζνιάκι στον 5ο φετινό της τελικό.

Η κάτοχος του French Open, πέρα από τον τίτλο στο Grand Slam του Παρισιού, έχει πανηγυρίσει επίσης σε Μαϊάμι και Μπέρμιγχαμ ενώ ηττήθηκε στον τελικό του Σίδνεϊ, στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Amazing defense! @kikibertens @ChinaOpen pic.twitter.com/K8wDhglhkY

WTA (@WTA) October 5, 2019

CHINA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-5h)

The post Απίστευτο θρίλερ και τελικός για Μπάρτι! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα