Απεβίωσε ο πατέρας του Ντελ Πότρο

Σε ηλικία μόλις 63 ετών, “έφυγε” από τη ζωή ο Ντάνιελ Ντελ Πότρο, πατέρας του κορυφαίου Αργεντίνου τενίστα των τελευταίων χρόνων, Χουάν Μάρτιν.

Ο Ντάνιελ Ντελ Πότρο αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του το τελευταίο διάστημα και από τα μέσα Δεκεμβρίου βρισκόταν σε ιδιωτική κλινική στο Μπουένος Άιρες, ωστόσο δεν άντεξε και την Δευτέρα (11/01) απεβίωσε.

Κτηνίατρος και κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, ο Ντάνιελ Ντελ Πότρο διατηρούσε ένα πολύ χαμηλό προφίλ και στήριζε απομακρυσμένα τον γιο του, στα ταξίδια

του σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο θάνατος του πατέρα του, ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για τον Χουάν Μάρτιν ο οποίος έχει υποβληθεί σε τρεις εγχειρήσεις τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και δεν έχει αγωνιστεί από τον Ιούνιο του 2019.

Πρόσφατα ακολούθησε μια πρωτοποριακή θεραπεία για την αντιμετώπιση του προβλήματος στο δεξί του γόνατο, ωστόσο είναι άγνωστο το πότε και αν θα επιστρέψει τελικά στο ATP Tour.

Ο Ράφαελ Ναδάλ, μέσω της ακαδημίας του, ήταν από τους πρώτους που ευχήθηκαν συλληπητήρια στον Ντελ Πότρο, όπως και ο θρυλικός συμπατριώτης του, Γκιγέρμο Βίλας.

“Αγαπητέ Χουάν Μάρτιν, σου στέλνουμε την αγάπη μας και τα συλληπητήριά μας σε εσένα και την οικογένειά σου, σε αυτή τη λυπητερή ημέρα. Αναπαύσου εν ειρήνη Ντάνιελ Ντελ Πότρο” έγραψε η ακαδημία του Ισπανού.


Querido @delpotrojuan, te mandamos todo nuestro cariño y afecto para tí y para tu familia en este día tan triste. Nuestro más sentido pésame.
Descansa en Paz, Daniel del Potro. pic.twitter.com/nAuxfrkbEl

— Rafa Nadal Academy by Movistar (@rnadalacademy) January 12, 2021

@delpotrojuan

— Gᴜɪʟʟᴇʀᴍᴏ Vɪʟᴀs (@GuilleVilasOK) January 11, 2021

The post Απεβίωσε ο πατέρας του Ντελ Πότρο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα