Απαιτητική πρόκριση για Μεντβέντεφ (vids)

Έχοντας να αντιμετωπίσει έναν από τους πιο tricky και φορμαρισμένους αντιπάλους στο tour, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έστω και δύσκολα ξεπέρασε στα τέσσερα σετς το εμπόδιο του Μαξίμ Κρέσι και σφράγισε την παρουσία του στα προημιτελικά του Australian Open όπου τον περίμενε ο Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ.

Ο Ρώσος που μετά την απέλαση Τζόκοβιτς θεωρείται το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στη Μελβούρνη, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από το serve&volley του Κρέσι (135 φορές ανέβηκε στο φιλέ!) αλλά κατάφερε

να αποφύγει τις επιπλέον περιπέτειες, επικρατώντας με 6-2, 7-6(4), 6-7(4), 7-5 του 24χρονου Αμερικανού και συνεχίζει την προσπάθεια κατάκτησης του δεύτερου συνεχόμενου Grand Slam της καριέρας του μετά το US Open 2021.

Ήταν τόσο απαιτητική η νίκη του Μεντβέντεφ που ο 24χρονος σε κάποια φάση πιάστηκε να λέει “είναι πολύ βαρετό”, αντικατροπτίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το άχαρο παιχνίδι που του έλειπαν τα μεγάλα ράλι.


Ο Μεντβέντεφ ξεκινησε πολύ δυνατά και με αποφασιστικότητα το ματς όμως στη συνέχεια δεν μπορούσε να βρει λύσεις στο πανίσχυρο σερβίς του αντιπάλου του, αφήνοντας ανεκμετάλλευτες πολλές ευκαιρίες για break.

Μετά το προβάδισμα με 2-0 στα σετ, ο Κρέσι κατάφερε να “κλέψει” το 3ο σετ στο tie break και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, ωστόσο ο Μεντβέντεφ πέτυχε το “χρυσό” break στο 11ο game (6-5) του 4ου σετ και μετά σέρβιρε επιτυχημένα για τη νίκη, μετά από 3 ώρες και 30 λεπτά αγώνα στη Margaret Court Arena.

Ο Ρώσος τελείωσε το ματς με εκπληκτικό ratio: 60 winners και 11 αβίαστα λάθη.



AO MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Απαιτητική πρόκριση για Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα