Αντέχει στην πίεση ο Ρούμπλεφ

Ο Ρώσος μαζί με τους Σαποβάλοφ και Περ προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Winston-Salem Open

Στον δεύτερο συνεχόμενο προημιτελικό του στο tour θα αγωνιστεί ο Αντρέι Ρούμπλεφ ο οποίος διανύει περίοδο αγωνιστικής φόρμας και το επιβεβαίωσε και στον αγώνα με τον Σαμ Κουέρι για τον 3ο γύρο του Winston-Salem Open.

Ο 21χρονος Ρώσος που έρχεται από την τρελή κούρσα στο Cincinnati Masters, όπου κέρδισε και τον Ρότζερ Φέντερερ, προερχόμενος από το προκριματικό ταμπλό, επικράτησε 7-6(4), 7-6(10) του Αμερικανού και πήρε την εκδίκησή του για την ήττα απ’τον Big

Sam στο φετινό Wimbledon.

“Είναι ξεχωριστή νίκη για μένα. Με είχε καταστρέψει στο Λονδίνο και τώρα δώσαμε μια σπουδαία μάχη, βρεθήκαμε και οι δύο πολύ κοντά και εγώ απλά στάθηκα λίγο πιο τυχερός” είπε ο Ρούμπλεφ ο οποίος έσωσε τρία set point του Κουέρι στο tie break του 2ου σετ.

Eπόμενος αντίπαλος για το Νο47 του κόσμου, το Νο2 του ταμπλό, Ντένις Σαποβάλοφ ο οποίος κέρδισε πιο εύκολα απ’το αναμενόμενο το ντέρμπι των NextGen με αντίπαλο τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

Ο 20χρονος Καναδός, Νο38 στον κόσμο, επιτέθηκε στο σερβίς του νεαρού Σέρβου και με πέντε break σε 16 συνολικά προσπάθειες, έφτασε στη νίκη με 6-2, 6-3 σε 1 ώρα και 16 λεπτά αγώνα.

Σπουδαία και δύσκολη νίκη σημείωσε το Νο1 του ταμπλό, Μπενουά Περ κόντρα στον NextGen συμπατριώτη του, Ούγκο Ούμπερ ο οποίος δεν μπόρεσε να να σερβίρει στο 6-5 του 2ου σετ για τη νίκη, γνωρίζοντας την ήττα με 3-6, 7-6(2), 6-3 από τον πιο έμπειρο Γάλλο.

Για την πρόκριση στα ημιτελικά, ο Περ θα αντιμετωπίσει τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα που τελευταία δείχνει σημάδια ανάκαμψης.

WINSTON-SALEM SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Αντέχει στην πίεση ο Ρούμπλεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα