Ανέβασε ταχύτητα ο Μεντβέντεφ (vids)

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη του γι’ αυτή την εβδομάδα στο Χάλε και προκρίθηκε στον 2ο συνεχόμενο ημιτελικό του στη φετινή grass court season.

Ο Νο1 τενίστας του κόσμου ξεπέρασε σε 86 λεπτά το εμπόδιο του Νο7 του ταμπλό, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ και με 6-2, 6-4, “σφράγισε” το ραντεβού του με τον Γερμανό, Όσκαρ Ότε, στους “4” της διοργάνωσης.



Αν και ολοκλήρωσε τον αγώνα με μόλις

7/21 κερδισμένους πόντους πίσω από το 2ο σερβίς του, ο Μεντβέντεφ είχε τον τρόπο να σώσει 9/9(!) break points του Ισπανού αντιπάλου του, για να πανηγυρίσει την 3η σερί straight sets επικράτησή του στο 500άρι τουρνουά της Γερμανίας.

Με οκτώ άσους και 3/5 break points τελείωσε το ματς ο 26χρονος Ρώσος, ο οποίος έφτασε έτσι τις έξι νίκες σε επτά ματς φέτος στο γρασίδι. Μοναδική του ήττα, στον τελικό του Χερτόγκενμπος την περασμένη εβδομάδα, από τον Τιμ Βαν Ράιτχοβεν.



Όσον αφορά τον Όσκαρ Ότε (Νο51), που θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση, ο Γερμανός πέτυχε τη 2η σερί σπουδαία ανατροπή του στο Terra Wortmann Open, αυτή τη φορά ρίχνοντας στο καναβάτσο τον Κάρεν Χατσάνοφ (Νο23).

Μετά από την ανατροπή επί του Νικολόζ Μπασιλασβίλι, ο Ότε κέρδισε με 4-6, 7-6(5), 6-4 τον Νο8 του ταμπλό και πέτυχε ακόμη μια μεγάλη νίκη στο γρασίδι φέτος. Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση φέτος ο 28χρονος.

TERRA WORTMANN OPEN SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Ανέβασε ταχύτητα ο Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα