Στα ημιτελικά η ασταμάτητη Παπαμιχαήλ!

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις της στο τουρνουά των 60.000$ της Τσέσκα Λίπα στην Τσεχία, με την Ελληνίδα τενίστρια να επικρατεί και της Ελβετίδας Κόνι Περάν με 7-6(4), 6-3 εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στον ημιτελικό του Σαββάτου. 

Η Παπαμιχαήλ μπορεί να μην κατάφερε να σβήσει κανένα break-point από την πλευρά της Ελβετίδας (0/3), ωστόσο από τη δική της μεριάς πίεσε αφόρητα το service της αντιπάλου της το οποίο και έσπασε 4 φορές (4/9). 

Στο

1ο set η Παπαμιχαήλ χρειάστηκε να κάνει μια τεράστια ανατροπή, καθώς έμεινε πίσω με 5-2, ωστόσο όχι μόνο κατάφερε να φέρει το set στα ίσια (5-5, 6-6), αλλά και να το κατακτήσει στο tie-break με 7/4! 

Στο 2ο set μόνο μια τενίστρια υπήρχε στο court κι αυτή ήταν η Παπαμιχαήλ, που κατέκτησε τα 5 από τα 6 πρώτα games (5-1) κλείνοντας το παιχνίδι στο service της παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά. 

Εκεί θα αντιμετωπίσει είτε την Νο1 του ταμπλό, τη Σκοπιανή Λίνα Γκορτσέσκα, είτε την Τσέχα Τζέσικα Μαλέκοβα. 

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ για την 29χρονη Ελληνίδα τενίστρια καθώς λίγο αργότερα μαζί με την Ιταλίδα Νούρια Μπρανκάτσο θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό του διπλού κόντρα στις Τσέχες Σάρα Μπέλεκ και Λούσι Χαβλίτσκοβα. 

Την Πέμπτη Παπαμιχαήλ και Μπρανκάτσο επιβλήθηκαν με 6-3, 7-5 των Τσέχων Άνετα Λαμπούτκοβα και Μπαρμπόρα Παλίκοβα. 

ITF 60.000$ MACHA LAKE OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP

The post Στα ημιτελικά η ασταμάτητη Παπαμιχαήλ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα