Σάκκαρη: “Το γρασίδι ταιριάζει στο παιχνίδι μου”

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε το πρώτο-χρονικά-εισιτήριο για το 500άρι τουρνουά στο Βερολίνο επικρατώντας στον προημιτελικό της Ντάρια Κασάκτινα με το επιβλητικό 6-0, 6-3. Η Ελληνίδα τενίστρια τόνισε σε δηλώσεις της on-court ότι το γρασίδι είναι επιφάνεια που ταιριάζει στο παιχνίδι της, ενώ μίλησε και για την αντίπαλό της την οποία κέρδισε για πρώτη φορά στην καριέρα της (1-4). 

“Θεωρώ ότι το γρασίδι ταιριάζει στο παιχνίδι μου κι αυτό φυσικά επειδή έχω βελτιώσει το service μου, αλλά και από το γεγονός ότι κινούμαι αρκετά καλά κάτι που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη συγκεκριμένη επιφάνεια.”,

είπε η Ελληνίδα τενίστρια. 

“Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην τα πάω καλά στο γρασίδι το οποίο το συνηθίζω όλο και περισσότερο. Προσαρμόζομαι σε αυτή την επιφάνεια και πραγματικά απολαμβάνω το τουρνουά στο Βερολίνο.”

“Η Ντάρια είναι μια πολύ δύσκολη αντίπαλος και παρά το γεγονός ότι είναι νέα βρίσκεται εδώ που βρίσκεται για κάποιο λόγο. Πάντα δυσκολευόμουν να την αντιμετωπίσω, αλλά σήμερα ήμουν πολύ αποφασιστική έχοντας ξεκαθαρίσει μέσα μου τι έπρεπε ακριβώς να κάνω.”

“Στο 1ο set μπορώ να πω ότι πλησίασα το τέλειο. Ήμουν πειθαρχημένη στο παιχνίδι μου, ήμουν πειθαρχημένη στις επιλογές των χτυπημάτων μου. Έπαιξα με θάρρος κι έκανα το παιχνίδι μου.”

Στα ημιτελικά του Σαββάτου (18/6) η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει είτε την Ελβετίδα Μπελίντα Μπέντσιτς, είτε τη Ρωσίδα Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

ΒΕΤΤ1OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Σάκκαρη: “Το γρασίδι ταιριάζει στο παιχνίδι μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα