Ανέλαβε την Οσταπένκο η Μπαρτολί!

Η Μαριόν Μπαρτολί είναι η νέα προπονήτρια της Γέλενα Οσταπένκο, μετά τις δυο δοκιμαστικές εβδομάδες που είχαν παρέα, σε Αυστρία και Λουξεμβούργο…

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε το 2019 η Γέλενα Οσταπένκο, καθώς στα δυο τελευταία τουρνουά που έπαιξε, έφτασε μίνιμουμ μέχρι τον τελικό και μάλιστα κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο μετά το 2017, την περασμένη εβδομάδα.

Η 22χρονη έχει αλλάξει φιλοσοφία ριζικά και αυτό οφείλεται

μάλλον, στη νέα της προπονήτρια, μετά και τον “χωρισμό” που είχε πρόσφατα με τον μέχρι πρότινος προπονητή της, Ντέιβιντ Τέιλορ.

Ο λόγος για την πολύπειρη Μαριόν Μπαρτολί, που άφησε τα πλατό τηλεοπτικών εκπομπών στα οποία… σύχναζε τον τελευταίο καιρό, έχοντας ως στόχο πλέον, την ορθή καθοδήγηση της Λετονής.

Η Μπαρτολί προσπάθησε αρκετές φορές μέσα στους τελευταίους μήνες, να επιστρέψει στο Tour όμως τα προβλήματα υγείας της, δεν την αφήνουν σε ησυχία. Ποιος είναι ο πιο κοντινός τρόπος, να είναι κοντά σε αυτό που αγαπάει ; Μα, φυσικά, η προπονητική.

Γι’ αυτό λοιπόν, μετά τις δυο δοκιμαστικές εβδομάδες που ήταν μαζί οι δυο γυναίκες, στο Λιντζ και το Λουξεμβούργο, αποφάσισαν ομόφωνα να δώσουν επίσημη μορφή στη συνεργασία τους.

Η 35χρονη Γαλλίδα, κάτοχος του Wimbledon 2013, είναι η νέα προπονήτρια της Οσταπένκο και αναλαμβάνει το σπουδαίο αυτό πρότζεκτ του γυναικείου τένις, με σκοπό την αξιοποίησή του στο έπακρο.

Θα καταφέρει να επαναφέρει τη Λετονή στο Top5 της παγκόσμιας κατάταξης και στη διεκδίκηση Grand Slam τίτλων ; Κανείς δεν ξέρει, αλλά το μόνο σίγουρο είναι, πως μια άκρως ενδιαφέρουσα συνεργασία, μόλις ξεκίνησε.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ανέλαβε την Οσταπένκο η Μπαρτολί! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα