Αγχώθηκε αλλά προκρίθηκε ο Στέφανος στη Βασιλεία! – VIDEO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του μαχητικού Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας ξεπερνώντας επιτυχημένα τις περιπέτειες που του έβαλε ο Ισπανός στο δεύτερο σετ!

Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Στέφανου Τσιτσιπά και στο Swiss Indoors της Βασιλείας!

Ο 21χρονος πρωταθλητής μας έκανε ένα άρτιο πρώτο σετ αλλά ξεπέρασε τις δυσκολίες και ενός αγχωτικού δεύτερου για να κερδίσει τον Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας με 6-3, 7-6(6) και να προκριθεί στον δεύτερο γύρο της ιστορικής διοργάνωσης!

Περιμέναμε

φυσικά ένα δύσκολο ματς κόντρα σε έναν μεγάλο μαχητή όπως είναι ο έμπειρος Ισπανός που στο δεύτερο σετ πίεσε και εκνεύρισε αρκετές φορές τον Στέφανο με την αύξηση της απόδοσής του!

Ο Έλληνας τενίστας είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς προηγούμενος με σετ και break αλλά ο Ράμος ανέβασε γενικά την απόδοσή του από το δεύτερο σετ και μετά και παίζοντας πιο επιθετικά έβαλε μπελάδες στον Τσιτσιπά.

Ισοφάρισε τα breaks και έστειλε το σετ σε ένα οριακό tie break όπου χρειάστηκαν μερικές ανεπανάληπτες άμυνες του Τσιτσιπά στο 6-6 της διαδικασίας για να έρθει το καθοριστικό mini break υπέρ του!

Τέλος καλό όλα καλά πάντως για τον πρωταθλητή μας που, θυμίζουμε, έχει μια τεράστια ευκαιρία να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης (εκεί παίζει ενδεχομένως με τον Φέντερερ) ενώ περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης Μπεράνκις-Αντουχάρ για τον δεύτερο γύρο.

SWISS INDOORS BASEL DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Αγχώθηκε αλλά προκρίθηκε ο Στέφανος στη Βασιλεία! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα