Τσιτσιπάς: “Ήταν δύσκολη νίκη”

Πως αντέδρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα του στο Swiss Indoor Basel της Βασιλείας

Χαρούμενος που δεν χρειάστηκε να παίξει και τρίτο σετ, στην πρεμιέρα του κόντρα στον Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας, ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής, κέρδισε με 6-3, 7-6(6) τον αριστερόχειρα Ισπανό το βράδυ της Τρίτης και προκρίθηκε στο 2ο γύρο του Swiss Indoor

Basel, συνεχίζοντας τα πολύ καλά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων.

“Μπήκα στο ματς, νιώθοντας ήρεμος. Βγήκα εκεί έξω για να ευχαριστηθώ το παιχνίδι και να δοκιμάσω κάποια πράγματα. Ήξερα ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς. Πάλεψε σκληρά και μου έβαλε δύσκολα, όμως είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος που κέρδισα στα δύο σετ και δεν χρειάστηκε τρίτο σετ” τόνισε χαρακτηριστικά.

Πλέον, ο Στέφανος περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Αντουχάρ-Μπεράνκις οι οποίοι αγωνίζονται την Τετάρτη (14:00GR). Κόντρα στον Ισπανό μετράει μια νίκη σε ισάριθμα ματς (Εστορίλ 2018) ενώ από τον Μπεράνκις έχει χάσει στη μοναδική φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι (Μετς 2018).

“Οι παίκτες που παίζουν στα ATP 500 τουρνουά, παίζουν όλοι καλά οπότε περιμένω ένα εξίσου δύσκολο ματς στο 2ο γύρο. Πρέπει να παλέψεις για τα πάντα” πρόσθεσε ο Τσιτσιπάς ο οποίος ένιωσε και την αγάπη του κόσμου στην πρεμιέρα του στη Βασιλεία.

“Ένιωσα την υποστήριξη των φιλάθλων σήμερα. Είδα και μερικές ελληνικές σημαίες στις εξέδρες και κόσμο που φώναζε το όνομά μου, οπότε αυτό ήταν πολύ ικανοποιητικό”

Την Τετάρτη στις 20:00GR-COSMOTE SPORT 6HD, ο Ρότζερ Φέντερερ θα αντιμετωπίσει τον Ράντου Άλμποτ για την είσοδο στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

SWISS INDOORS BASEL DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Τσιτσιπάς: “Ήταν δύσκολη νίκη” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα