Αναμενόμενος αποκλεισμός για Βαβρίνκα!

15:57 5/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Σταν Βαβρίνκα ήταν εξαρχής σε πολύ δύσκολη θέση στη συνέχεια του αγώνα του με τον qualifier Τόμας Φαμπιάνο όντας πίσω με 0-2 σετ και τελικά έχασε και το τρίτο κομμάτι του αγώνας αφού πρώτα απώλεσε και άλλα set points!

Η νίκη κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ δημιούργησε κάποιες προσδοκίες για το φετινό Wimbledon όσον αφορά στην πορεία του Σταν Βαβρίνκα, ωστόσο, ένας εκπληκτικός Τόμας Φαμπιάνο,

που ξεκίνησε την πορεία του από τα προκριματικά, απέκλεισε εμφατικά τον Ελβετό τενίστα με 7-6(7), 6-3, 7-6(6) συνεχίζοντας την εκπληκτική του πορεία στη διοργάνωση!

Μία ήττα που πονάει ακόμα περισσότερο τον 33χρονο τενίστα αν δει στα στατιστικά ότι έχασε συνολικά επτά set point, τέσσερα στο πρώτο σετ και τρία στο τρίτο!

Γενικά όμως ήταν και πάλι πολύ ασταθής κόντρα στον βραχύσωμο Ιταλό που εντυπωσίασε με το καλώς εννοούμενο “θράσος” του βγάζοντας τρομερούς winners και παίζοντας πολύ επιθετικά.

Ο Σταν, παρόλα αυτά προηγήθηκε με 6-2 στο tie break του πρώτου σετ και όμως δεν κατάφερε να το πάρει, δείγμα του πόσο πολύ έχει επηρεαστεί το παιχνίδι του ειδικά στους πολύ κρίσιμους πόντους.

Το ματς δεν ολοκληρώθηκε την Τετάρτη με τον Φαμπιάνο να προηγείται με 2-0 σετ, να έχει σώσει ήδη set point του Βαβρίνκα στο 5-6 και συνέχισε από εκεί που μας άφησε!

Συνέχισε δηλαδή να…σώζει set point καθώς ο Σταν είχε εκ νέου προβάδισμα με 6-4 στο tie break που ακολούθησε αλλά και εκεί τα αβίαστα έδιναν και έπαιρναν και ο “πανούργος” Ιταλός τελείωσε την κατάσταση “τιμωρώντας” τον Βαβρίνκα.

Σίγουρα, ο Βαβρίνκα του φετινού καλοκαιριού είναι πολύ καλύτερος από τον Βαβρίνκα της αρχής της σεζόν αλλά, κακά τα ψέμματα, είναι πολύ “μακριά” από τον παλιό καταπληκτικό Σταν της τριετίας 2013-2016!

Kέβιν Αντερσον, Ζιλ Σιμόν και Φίλιπ Κολσράιμπερ ολοκλήρωσαν τις “υποχρεώσεις” που άφησαν την Τετάρτη επίσης για τον δεύτερο γύρο και συνεχίζουν κανονικά στο Λονδίνο!

Πέμπτη, 5/7: 2ος γύρος Wimbledon

Fabbiano (Italy) beat Wawrinka (Switzerland) 7-6(7) 6-3 7-6(6)
Simon (France) beat Berettini (Italy) 6-3 7-6(4) 6-2
Kohlschreiber (Germany) beat Muller (Luxembourg) 7-6(6) 7-6(4) 7-6(3)
Anderson (S.Africa) beat Seppi (Italy) 6-3 6-7(5) 6-3 6-4

WIMBLEDON MEN’S DRAW– OOP(-2h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Αναμενόμενος αποκλεισμός για Βαβρίνκα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα