Ανακουφισμένη και ευτυχισμένη! – VID

20:15 9/6/2018 - Πηγή: Tennis24
Μια εμφανώς απελευθερωμένη από ένα τεράστιο βάρος, Σιμόνα Χάλεπ, πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου της Grand Slam τίτλουμε τη σεμνότητα που τη διακρίνει να ξεχωρίζει…

Δίχως υπερβολικούς πανηγυρισμούς και προκλήσεις, παρά το γεγονός ότι έφυγε ένα πραγματικά δυσβάστακτο φορτίο από την πλάτη της, η Σιμόνα Χάλεπ, μια μια παροιμιώδη σεμνότητα και ηρεμία, “δέχτηκε” την είδηση του πρώτου της Major τίτλου!

Μόλις η επιστροφή της Στίβενς σταμάτησε στο φιλέ στο πρώτο της match point, η Ρουμάνα

γύρισε άμεσα με τα χέρια ψηλά προς την πλευρά του stand της με το οποίο πολύ δεμένη σχέση μετά τα όσα έχει περάσει με τους χαμένους τελικούς και την εύθραυστη ψυχολογία της!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά η Χάλεπ…σκαρφάλωσε για να αγκαλιάσει καθέναν προσωπικά από την ομάδα της δείχνοντας περίτρανα το “ευχαριστώ” της σε όσους έβαλαν το λιθαράκι σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία της Ρουμάνας με την τιμητική του, φυσικά, να έχει ο προπονητής της Ντάρεν Κέιχιλ.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει πλέον σχέση που ξεπερνά τα όρια της σχέσης παίκτη-προπονητή με τον Κέιχιλ να ξεσπά σε δάκρυα και αυτός με την επιτυχία της παίκτριας πριν αγκαλιαστούν σε μια πολύ συναισθηματική και όμορφη στιγμή…

Ανακουφισμένη, χαρούμενη αλλά και προσγειωμένη, η Χάλεπ έκανε στη συνέχεια τις πρώτες της δηλώσεις, αντάξιες μιας μεγάλης πρωταθλήτριας!

“Χαίρομαι πολύ που φέτος μιλώ σαν νικήτρια! Το περσινό ήταν πολύ σκληρό για μένα… Η Σλόαν έπαιξε φοβερό τένις στον τελικό. Ημουν σε δύσκολη θέση. Ηξερα ότι έπρεπε να παίξω τέλεια κάθε πόντο. Να τρέχω, να τρέχω και να τρέχω! Μετά, άρχισα να προηγούμαι αλλά μετά τα περσινά δεν ησύχασα καθόλου. Μόνο όταν τελείωνε το ματς, θα ηρεμούσα!” ανέφερε με ειλικρίνεια η Ρουμάνα.

“Χαίρομαι τόσο πολύ που έγινε εδώ στο Παρίσι! Είναι η αγαπημένη μου πόλη και το αγαπημένο μου κορτ! Ευχαριστώ τους πάντες που με βοήθησαν για αυτή τη στιγμή! Το περίμενα πολύ καιρό, από τα 14 μου” κατέληξε συγκινημένη η Νο1 τενίστρια στον κόσμο…





Κώστας Αϊτάκης

The post Ανακουφισμένη και ευτυχισμένη! – VID appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα