Νέα νίκη για την Γραμματικοπούλου!

14:58 9/6/2018 - Πηγή: Tennis24
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου επιβλήθηκε άνετα της Ντέβι Ντάικμαν στον 1ο προκριματικό γύρο του Libema Open στο Χερτόγκενμπος της Ολλανδίας και πλέον βρίσκεται μια νίκη μακριά από την πρόκρισή της στο κυρίως ταμπλό της πρώτης διοργάνωσης που λαμβάνει χώρα φέτος στο γρασίδι…

Η κληρωτίδα της έκανε το δώρο, και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου το δέχθηκε με μεγάλη της χαρά. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν αντιμετώπισε ούτε το παραμικρό πρόβλημα στον πρώτο της αγώνα στο γρασίδι για φέτος, κόντρα στην unranked Ντέβι Ντάικμαν και προκρίθηκε με άνεση στον 2ο προκριματικό

γύρο του Libema Open.

Η Βαλεντίνη, χρειάστηκε μόλις 58 λεπτά αγώνα για να επιβληθεί της 19χρονης Ολλανδής αντιπάλου της και το έκανε με σκορ 6-3, 6-1, “σφραγίζοντας” το ραντεβού της στον 2ο και τελευταίο προκριματικό γύρο του θεσμού, με την 27χρονη Πολωνή Καταρίνα Πίτερ, Νο371 στον κόσμο.

Η Ντάικμαν, αν και πίεσε στην αρχή την Ελληνίδα και δεν την άφησε να πάρει κεφάλι από νωρίς στο σκορ, δεν μπόρεσε να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική μετά το 3-3 του πρώτου σετ, αφού η Γραμματικοπούλου ανέβασε τον ρυθμό της και τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες την αναμέτρηση.

Πιο συγκεκριμένα, η 21χρονη, Νο174 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, κέρδισε τα επόμενα εννιά από τα δέκα γκέιμς που παίχτηκαν, μην αφήνοντας την νεαρή Ολλανδή, η οποία αγωνίστηκε με Wild Card στην διοργάνωση της πατρίδας της, να κερδίσει κάτι περισσότερο στο ματς.

Επόμενος αγώνας για την Βαλεντίνη την Κυριακή, όπου θα παλέψει κόντρα στην Πίτερ για μια θέση στο κυρίως ταμπλό της πρώτης διοργάνωσης WTA της grass court season για φέτος.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Νέα νίκη για την Γραμματικοπούλου! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα