Αναχώρησε για Μελβούρνη ο Αλκαράθ (vid)

22:46 6/1/2024 - Πηγή: Tennis24

O Κάρολος Αλκαράθ έκανε την τελευταία του προπόνηση στη Μούρθια την Παρακευή πριν αναχωρήσει για τη Μελβούρνη εκεί όπου θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το πρώτο Grand Slam της σεζόν.

Último entrenamiento de Carlos Alcaraz en Murcia antes de partir mañana hacia Australia para disputar el primer Grand Slam del año. pic.twitter.com/RtMYsjwG13

Germán R. Abril (@gerebit0) January 5, 2024

Ο Νο2 του κόσμου μετά από τα δύο παιχνίδια επίδειξης κόντρα σε Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ σε Ριάντ και Μούρθια που έκανε στο τέλος του 2023, στη συνέχεια έκανε ένα πιο χαλαρωτικό πρόγραμμα και το Σάββατο αναχώρησε για την Αυστραλία. 

Εκεί θα συνεχίσει τη προετοιμασία του, δίνοντας μερικά ακόμα παιχνίδια επίδειξης πριν από την έναρξη του Australian Open στις 14 Ιανουαρίου, με τον Ισπανό να φτάνει στο πρώτο Grand Slam της σεζον χωρίς να έχει αγωνιστεί σε κανένα warm up τουρνουά. 

Όπως αναφέρει η Marca ο 20χρονος Ισπανός θα μείνει στο Crown Towers Luxury Hotels, εκεί που μένει συνήθως και ο Ράφα Ναδάλ, ωστόσο όπως ειναι γνωστό δεν θα έχει δίπλα του τον προπονητή και μέντορά του, Χουάν Κάρλος Φερέρο που αναρρώνει από μια επέβαση στο πόδι που έκανε την off season.

Θυμίζουμε ότι ο Αλκαράθ επιστρέφει στη Μελβούρνη μετά από δύο χρόνια, καθώς πέρσι δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού. 

Το Australian Open θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 14-28 Ιανουαρίου. 

The post Αναχώρησε για Μελβούρνη ο Αλκαράθ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα