Έφυγε με τριάρα η Μπενφίκα! (highlights)

Η Μπενφίκα που έρχεται από τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα, Ευρώπη και Λιγκ Καπ συνέχισε την δυνατή της εμφάνιση παίρνοντας την νίκη από την Αρούκα στην έδρα της με 3-0.

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά με το πρώτο δεκάλεπτο να ανήκει στην Αρούκα η οποία κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκττες να έχουν πολύ καλή συνεργασία μεταξύ τους.

Οι αετοί όμως της έκοψαν πολύ γρήγορα την χαρά καθώς πέτυχαν γκολ

στο 15′ με τον διαιτητή να το ακυρώνει ύστερα από παρέμβαση του βοηθού και χρήση του VAR Στο 30’ ακυρώθηκε δεύτερο γκολ για την ομάδα λόγω οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Μετά από πολλές ευκαιρίες η Μπενφίκα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με τον Σίλβα στο 39΄ για το 1-0. Λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο ο Κρίστο πέτυχε γκολ το οποίο ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ με αποτέλεσμα η Αρούκα να χάνει την ευκαιρία για ισοφάριση και το πρώτο ημίχρονο έληξε με το προβάδισμα στην Μπενφίκα.

Δεν θα μπορούσε να αρχίσει καλύτερα το δεύτερο ημίχρονο για την Μπενφίκα που μόλις στο 47΄σημείωσε το δεύτερο γκολ της με τον Κέκτσιου να υποδέχεται την μπάλα μέσα στην περιοχή, και με γρήγορους ρυθμούς στέλνει την μπάλα στο κέντρο της εστίας.

Στο 82΄ ο Ζοάο Νέβες είχε μια πολύ καλή ευκαιρία κάνοντας ένα μακρινό σουτ και παρ’ όλο που ήταν πολύ κοντά πέρασε λίγα μόνο εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ασταμάτητη πλέον η Μπενφίκα βρίσκει και τρίτο γκολ στο 85’ με τον Μούσα να σφραγίζει την νίκη της ομάδας. Η Αρούκα δεν μπόρεσε να σταματήσει την φόρα της Μπενφίκα έτσι ηττήθηκε με 0-3 μέσα στην έδρα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα