Επική ανατροπή από Ντελμπόνις (vid)

00:27 4/5/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Φεντερίκο Ντελμπόνις πέτυχε τη νίκη της ημέρας στη Μαδρίτη, θέτοντας νοκ-άουτ το Νο10 του ταμπλό, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Ο Αργεντινός έκανε επική ανατροπή και “ξέρανε” τον Ισπανό αντίπαλό του, κερδίζοντας τα 12 από τα τελευταία 15 γκέιμς του αγώνα και πήρε τη νίκη, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μέχρι και με 3-6, 0-4.

Τελικά, μετά από δυο ώρες σπουδαίας μάχης, γύρισε το ματς και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του τουρνουά με το εντυπωσιακό 3-6, 6-4, 6-3. Εκεί, θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Άλμπερτ Ράμος Βινόλας και τον

Τέιλορ Φριτζ.

A Houdini act in La Caja Mágica

From a set and 0-4 down, @FedeDelbonis rallies to outlast Carreno Busta 3-6 6-4 6-3 in Madrid!#MMOpen pic.twitter.com/Bc9LLcE0UB

Tennis TV (@TennisTV) May 3, 2021

Ο Μπούστα, Νο12 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, έπαθε πρωτόγνωρο black-out όταν βρέθηκε μπροστά με διπλό μπρέικ στο δεύτερο σετ και το “πλήρωσε” χάνοντας τον αγώνα μέσα από τα χέρια του.

Μεγάλη ανατροπή πέτυχε και ο Μάρκος Τζιρόν, που απέκλεισε τον Πάμπλο Αντουχάρ μετά από αγώνα που έφτασε τις τρεις ώρες και τα 21 λεπτά. Ο Αμερικανός, επέστρεψε από σετ και επικράτησε με 6-7(8), 7-6(4), 7-5. Στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ντομινίκ Τιμ.

Τέλος, ο Κριστιάν Γκαρίν, Νο16 του ταμπλό, κέρδισε πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ, τον 37χρονο Φερνάντο Βερντάσκο, που έπαιξε στο τουρνουά με Wild Card. Ο Χιλιανός επικράτησε με 6-1, 6-4 και στην επόμενη φάση θα παίξει με τον Ντομινίκ Κοέπφερ.

MADRID OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Επική ανατροπή από Ντελμπόνις (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα