Αλκαράθ: “Απολαμβάνω το κάθε δευτερόλεπτο εδώ”

O Νο5 του ταμπλό, Κάρλος Αλκαράθ, κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ταλόν Γκρίκσπουρ και να προκριθεί για 1η φορά στην καριέρα του στον 3ο γύρο του Wimbledon.

Ο νεαρός Ισπανός, εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος με το επίπεδό του μετά τον αγώνα και δήλωσε ενθουσιασμένος για μια ακόμη φορά που αγωνίζεται στο φετινό Wimbledon.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είναι καταπληκτικό να προκρίνομαι στον 3ο γύρο για 1η φορά εδώ στο Wimbledon.

Μου αρέσει πολύ να παίζω εδώ. Μπροστά σε αυτό το κοινό, που βγάζει πολλή ενέργεια, είναι υπέροχος κόσμος, και είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος.

Αυτό είναι το κλειδί για εμένα, να απολαμβάνω το τένις. Μου αρέσει να παίζω τένις. Απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο που βρίσκομαι στο γήπεδο από την αρχή της χρονιάς μέχρι τώρα.

Θα κάνω το ίδιο πράγμα, θα απολαύσω το τένις και τα αποτελέσματα θα έρχονται. Φυσικά, προφανώς, παίζοντας έτσι, φτάνω σε ένα εξαιρετικό επίπεδο κερδίζοντας τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο, αυτό είναι ένα όνειρο για μένα.

Δεν έπαιξα πολύ στο χορτάρι, οπότε ο 1ος γύρος ήταν λίγο δύσκολος και προφανώς χρειαζόμουν τις ώρες στο γήπεδο, οπότε σήμερα θα έλεγα ότι ήμουν ο εαυτός μου, έπαιζα με drop shot, πήγαινα στο φιλέ. Όλα πήγαιναν καλά, οπότε πιστεύω ότι στον επόμενο γύρο θα είμαι το ίδιο καλός, να το απολαύσει το κοινό.”

Ο Αλκαράθ θα αντιμετωπίσει τον Όσκαρ Όττε την Παρασκευή (1/7), για μία θέση στους “16” του Wimbledon.

WIMBLEDON MEN’S DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Αλκαράθ: “Απολαμβάνω το κάθε δευτερόλεπτο εδώ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα