Χωρίς απώλειες στις “32” του Wimbledon η Σάκκαρη (vid)

Για 3η φορά στην καριέρα της και 1η μετά το 2019, η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Wimbledon Championships.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, μετά τη Ζόι Χάιβς, κέρδισε με straight sets και τη Βουλγάρα, Βικτώρια Τόμοβα (Νο112), συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις της αυτή την εβδομάδα στο Λονδίνο.

Χωρίς απώλειες έχει περάσει στις “32” καλύτερες του θεσμού η 26χρονη, που θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια, την 34χρονη Γερμανίδα και Νο103 τενίστρια του κόσμου, Τατιάνα Μαρία.

Για

να κάμψει την αντίσταση της Τόμοβα με 6-4, 6-3, η Σάκκαρη χρειάστηκε να παίξει καλό τένις για 78 λεπτά, πιάνοντας εξαιρετική απόδοση πίσω από το σερβίς της.

Αν και είχε ποσοστό επιτυχίας 54% στο 1ο σερβίς της, σε αντίθεση με το 68% της αντιπάλου της, η Νο5 τενίστρια του κόσμου έκανε υποδειγματικό ματς με τις μπάλες στα χέρια της, δεχόμενη μόλις ένα break.

Με 36/56 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς της, ολοκλήρωσε τον αγώνα η Μαρία, που μέτρησε 3/12 break points και έφτασε στη straight sets νίκη, κάνοντας δυο breaks στο 1ο και ένα break στο 2ο set της αναμέτρησης.

Με πέντε άσους, 22 winners και 27 αβίαστα λάθη τελείωσε το ματς η Σάκκαρη, για να πάρει την πρόκριση στις “32” μιας Major διοργάνωσης, για 14η φορά στη μέχρι τώρα καριέρα της.

Την επόμενη αντίπαλό της, Τατιάνα Μαρία, την αντιμετώπισε και νωρίτερα φέτος σε Grand Slam. Οι δυο τους, διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον 1ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν, με την Ελληνίδα να βγαίνει νικήτρια στα δυο sets.

WIMBLEDON MEN’S DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Χωρίς απώλειες στις “32” του Wimbledon η Σάκκαρη (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα