Αλιασίμ: Καν’ το όπως η Φερνάντεζ

Μπορεί η Λέιλα Φερνάντεζ να κλέβει την παράσταση τις τελευταίες ημέρες και να έχει αναγκάσει την πλειοψηφία των Καναδών φιλάθλων του τένις να ασχολούνται με την πορεία της στο US Open, όμως ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, δεν πάει πίσω.

Ο 21χρονος, Νο15 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ αυτή τη στιγμή, θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια της συμπατριώτισσάς του και να βρεθεί και αυτός στον τελικό του φετινού τουρνουά, στη Νέα

Υόρκη.

Η 19χρονη Φερνάντεζ απέκλεισε τη Νο2 του κόσμου, Αρίνα Σαμπαλένκα, τα ξημερώματα της Παρασκευής και προκρίθηκε στον γυναικείο τελικό του Αμερικανικού Όπεν, όπου θα αντιμετωπίσει την Βρετανίδα, Έμμα Ραντουκάνου.

Τι θέλει να κάνει λοιπόν, ο Αλιασίμ το βράδυ της Παρασκευής ; Να κερδίσει και αυτός τον Νο2 του κόσμου, Ντανίλ Μεντβέντεφ και να ακολουθήσει τα χνάρια της συμπατριώτισσάς του, παίζοντας, κι αυτός, στον παρθενικό του Major τελικό.

Μπορεί να τα καταφέρει ; Σίγουρα, δύσκολο το έργο του. Πάντως, μοιάζει η συγκεκριμένη πρόκληση, που είναι η μεγαλύτερη στη μέχρι τώρα καριέρα του, να έρχεται στο κατάλληλο timing.

Στις 22:00GR, στο Arthur Ashe, η μάχη κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αλιασίμ: Καν’ το όπως η Φερνάντεζ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα