Αήττητη Στίβενς στα ημιτελικά! – VIDEO

Η Σλόαν Στίβενς “πέταξε” εκτός WTA Finals την Αντζελίκ Κέρμπερ και προκρίθηκε αήττητη στον ημιτελικό γύρο!

Δήλωση τίτλου από Στίβενς!

Η 25χρονη Αμερικανίδα έγινε μετά την Ελίνα Σβιτολίνα, η δεύτερη τενίστρια που προκρίνεται δίχως ήττα στα ημιτελικά του WTA Finals της Σιγκαπούρης!

Με τρεις λοιπόν νίκες και συνολικό ρεκόρ σετ 6-2, η τρομερή και φορμαρισμένη Αμερικανίδα κατέλαβε την πρώτη θέση του Κόκκινου Ομίλου και μαζί με την Κίκι

Μπέρτενς, προκρίθηκαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η μεν Στίβενς θα αντιμετωπίσει την δεύτερη του Λευκού Ομίλου, Καρολίνα Πλίσκοβα, η δε Μπέρτενς την Ελίνα Σβιτολίνα και φυσικά θα έχουμε μια καινούρια νικήτρια στο θεσμό μιας και η κάτοχος του τίτλου, Καρολίν Βοζνιάκι έχει αποχαιρετήσει τη διοργάνωση αποκαλύπτοντας και τα δυσάρεστα νέα για το αυτοάνοσο νόσημα που έχει.

Αυτή ήταν μάλιστα η πέμπτη σερί νίκη της Αμερικανίδας κόντρα στην Κέρμπερ έχοντας, ξεκάθαρα πλέον, πάρει τον “αέρα” στο συγκεκριμένο h2h!

Η Στίβενς έπαιζε κόντρα σε μια τενίστρια που “καιγόταν” για τη νίκη ώστε να προκριθεί στα ημιτελικά αλλά με απίστευτα ψυχραιμία και εκνευριστικά αλάνθαστο τένις, κέρδισε την Αντζελίκ Κέρμπερ με 6-3, 6-3 σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ολοκλήρωση ενός αψεγάδιαστου round robin γύρου από τη μεριά της.

Αν και η Κέρμπερ έχει τη φήμη του “τείχους” από τη βασική γραμμή, η Στίβενς πήρε αυτόν τον ρόλο στον αγώνα τους την Παρασκευή και με πολύ υπομονετικό τένις που περιελάμβανε ελάχιστα λάθη και πολύ συνετές επιλογές, άφηνε την σαφώς πιο κουρασμένη Κέρμπερ να εγκαταλείπει πρώτη την προσπάθεια στα ράλι.

Η Γερμανίδα το πάλεψε αλλά, με το σερβίς της διαρκώς σε κίνδυνο και μην μπορώντας να βρει μια σταθερή στρατηγική που να της δίνει σχετικά εύκολους πόντους, παραήταν εξαντλημένη για να “πληγώσει” μια πολύ πιο φρέσκια Στίβενς που δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα στη Σιγκαπούρη.

Amazing shot from @SloaneStephens! #WTAFinals pic.twitter.com/LaTPyzlQOP

WTA (@WTA) 26 Οκτωβρίου 2018

Another impressive winner from @AngeliqueKerber! #WTAFinals pic.twitter.com/GPUqilkatz

WTA (@WTA) 26 Οκτωβρίου 2018

.@SloaneStephens with a brilliant shot! #WTAFinals pic.twitter.com/e69msXHz3Y

WTA (@WTA) 26 Οκτωβρίου 2018

Ωστόσο, ο round robin γύρος τελείωσε και όλες οι εναπομείνασες τενίστριες ξεκινούν από την ίδια βάση: είναι δύο νίκες μακριά από τον σπουδαίο τίτλο που θα σημάνει το κλείσιμο μιας ακόμα ενδιαφέρουσας σεζόν για την WTA!

Παρασκευή 26/10: 3η αγωνιστική, Red Group

Bertens (Netherlands) beat Osaka (Japan) 6-3, 0-0ret.
Stephens (USA) beat Kerber (Germany) 6-3 6-3

SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Αήττητη Στίβενς στα ημιτελικά! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα