Αγχωτική νίκη για Ζβέρεφ, εκτός ο Τσίλιτς – VIDEO

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έκανε τα εύκολα δύσκολα στην πρεμιέρα του στη Βασιλεία αλλά εντέλει επικράτησε του Ρόμπιν Χάασε.

Ηγείται του κάτω μέρους του ταμπλό αυτήν την εβδομάδα ο Σάσα Ζβέρεφ στη Βασιλεία και η αρχή του, παρά το γεγονός ότι είχε τις δυσκολίες της, ήταν νικηφόρα.

Ο 21χρονος τενίστας είχε ηττηθεί την τελευταία φορά που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ρόμπιν Χάασε, στο Σινσινάτι, και ήξερε πολύ καλά ότι δεν πρέπει να υποτιμήσει τον έμπειρο Ολλανδό.

Και σε γενικές γραμμές το πέτυχε στη νίκη του με 6-4, 7-5 αν και αυτή θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο

άνετη, ειδικά στο δεύτερο όταν και προηγήθηκε με 5-2 αλλά δεν κατάφερε να κλείσει τον αγώνα όταν σέρβιρε για το ματς στο 5-3.

Έστω και έτσι, έβγαλε ποιότητα στο παιχνίδι του με το backhand του να έχει επανέλθει σε κορυφαίο επίπεδο ενώ έχει αρχίσει να ανεβαίνει πολύ περισσότερο στο φιλέ με μεικτά, είναι η αλήθεια, ακόμα αποτελέσματα.

Έναν τενίστα κατά δύο χρόνια νεαρότερό του θα αντιμετωπίσει ο Ζβέρεφ στον επόμενο γύρο, τον Αυστραλό Αλεξέι Ποπίριν που τις τελευταίες εβδομάδες πραγματοποιεί τις πρώτες μεγάλες του εμφανίσεις στο τουρ!

Στο τελευταίο ματς της ημέρας την Τετάρτη, ο Μάριους Κοπίλ έκανε τη μεγάλη έκπληξη και απέκλεισε με 7-5, 7-6(2) τον Μάριν Τσίλιτς, πετυχαίνοντας την πρώτη Top10 νίκη της καριέρας του.

To No93 του κόσμου, θα συναντήσει τον Τέιλορ Φριτζ στα προημιτελικά της διοργάνωσης μετά και τη νίκη του Αμερικανού με 6-2, 7-5 επί του Χένρι Λάακσονεν.

Τετάρτη, 24/10: 1ος γύρος Swiss Indoors
Copil (Romania) beat Cilic (Croatia 7-5 7-6(2)
Tsitsipas (Greece) beat Chardy (France) 6-2 7-6(3)
Gulbis (Latvia) beat Sock (USA) 7-5 6-4
Agut (Spain) beat Sousa (Portugal) 6-4 6-3
Lajovic (Serbia) beat Mannarino (France) 6-7(4) 6-1 6-2
Zverev (Germany) beat Haase (Netherlands) 6-4 7-5

SWISS INDOORS BASEL DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Αγχωτική νίκη για Ζβέρεφ, εκτός ο Τσίλιτς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα