Μπάχαλο με τη νίκη Στίβενς! – VIDEO

Και οι τέσσερις τενίστριες του Κόκκινου Ομίλου του WTA Finals της Σιγκαπούρης έχουν ελπίδες πρόκρισης στον ημιτελικό γύρο την τελευταία αγωνιστική μετά τη νίκη της Σλόαν Στίβενς κόντρα στην Κίκι Μπέρτενς!

Αυτό είναι το γυναικείο τένις, αυτό είναι το WTA Finals!

Μπορεί μία τενίστρια να έχει ρεκόρ 2-0 μετά το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών (Στίβενς), μπορεί μία άλλη να μην έχει πετύχει νίκη (Οσάκα), ωστόσο, και οι δύο τενίστριες μπορούν να προκριθούν ή να αποκλειστούν την τελευταία

αγωνιστική αγώνων του Κόκκινου Ομίλου.

Σε ένα ακόμα μαραθώνιο ματς της διοργάνωσης όπου χάθηκε η μπάλα με τις εναλλαγές μομέντουμ, η Αμερικανίδα τενίστρια κατάφερε να κερδίσει πολύ δύσκολα την Κίκι Μπέρτενς με 7-6(4), 2-6, 6-3, να φτάσει τις δύο νίκες στη Σιγκαπούρη αλλά να μην έχει ακόμα σφραγίσει μαθηματικά την πρόκρισή της στα ημιτελικά λόγω του ενδεχόμενου ύπαρξης τριπλής ισοβαθμίας στην κορυφή.

Μέχρι στιγμής, λοιπόν, η Στίβενς προπορεύεται με ρεκόρ 2-0, ακολουθούν οι Κέρμπερ και Μπέρτενς που βρίσκονται στο 1-1 (με ακριβώς το ίδιο ρεκόρ και στα κερδισμένα σετ) ενώ η Οσάκα έχει μείνει στο 0-2 αλλά έχει πάρει σετ και στα δύο ματς που έχασε και αυτό την κρατά ακόμα, με λιγοστές φυσικά ελπίδες, στο κόλπο!

Την τελευταία, λοιπόν, αγωνιστική, η Σλόαν Στίβενς “κονταροχτυπιέται” με την Αντζελίκ Κέρμπερ ενώ η Ναόμι Οσάκα θα παίξει τα “ρέστα” της κόντρα στην Κίκι Μπέρτενς για να διαλευκανθεί το “μυστήριο” των δύο εισιτηρίων για τον ημιτελικό γύρο όσον αφορά στο Red Group.

Στο πρώτο σετ του αγώνα, οι δύο τενίστριες έπαιξαν πολύ καλά ταυτόχρονα και αυτό ήταν το μοναδικό κομμάτι του ματς όπου αυτό συνέβη με την Στίβενς να κερδίζει αυτό το μαραθώνιο σετ στο tie break αλλά η συνέχεια ήταν διαφορετική.

Στο δεύτερο σετ, η Αμερικανίδα ήταν αγνώριστη, έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο και έδωσε στην Μπέρτενς τη δυνατότητα όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά να προηγηθεί με 2-0 και στις αρχές του δεύτερου σετ με την Στίβενς να παραπαίει στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Και εκεί που η Ολλανδέζα φάνηκε να ετοιμάζεται για ακόμη μία σπουδαία φετινή νίκη, ήρθε η δική της αγωνιστική κατάρρευση, χάνοντας τέσσερα σερί games όντας εξαντλημένη και από τον μαραθώνιο κόντρα στην Κέρμπερ την πρώτη αγωνιστική.

Δεν επέστρεψε ποτέ από το break πίσω και θα χρειαστεί τη νίκη στο τελευταίο ματς κόντρα στην όχι αδιάφορη Οσάκα αν θέλει να συνδυάσει με πρόκριση στα ημιτελικά την πρώτη της παρουσία στη Σιγκαπούρη.

Τετάρτη 24/10: 2η Αγωνιστική, Red Group

Kerber (Germany) beat Osaka (Japan) 6-4, 5-7, 6-4
Stephens (USA) beat Bertens (Netherlands) 7-6(4) 2-6 6-3

SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Μπάχαλο με τη νίκη Στίβενς! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα