NextGen ATP Finals: “Έκλεισε” θέση και ο Ρούμπλεφ

Μετά από τους Στέφανο Τσιτσιπά, Ντένις Σαποβάλοφ, Άλεξ Ντε Μινόρ, Φράνσις Τιαφό και Τέιλορ Φριτζ, ο Αντρέι Ρούμπλεφ προκρίθηκε και αυτός στα NextGen ATP Finals του Μιλάνου…

Δυο θέσεις έμειναν κενές ενόψει των τελικών της NextGen στο Μιλάνο της Ιταλίας, που θα διεξαχθούν την περίοδο 6 με 10 Νοεμβρίου.

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ με τη χθεσινή νίκη του επί του Ντένις Κούντλα στον 1ο γύρο του Vienna Open εξασφάλισε τη θέση του στην διοργάνωση.

Ο Ρώσος, που αγωνίζεται ως

Lucky Loser στον θεσμό της Αυστρίας, επιβλήθηκε του Αμερικανού στα δυο σετ, και πλαισίωσε τον Τσιτσιπά, τον Σαποβάλοφ, τον Ντε Μινόρ, τον Τιαφό και τον Φριτζ στο group τενιστών που θα παίξουν στους τελικούς.

Ο περσινός φιναλίστ, επωφελήθηκε από την ήττα του Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμε στη Βιέννη, που ήταν ο μοναδικός τενίστας που θα μπορούσε να τον πιάσει στην κατάταξη και εδραίωσε τη θέση του και φέτος στο τουρνουά.

Οι δυο εναπομείναντες θέσεις θα “παιχτούν” ανάμεσα στους Τζαούμε Μουνάρ, Ούγκο Χουμπέρτ, Μάικλ Μο, Χιούμπερτ Χιούρκαζ, Οζέρ Αλιασίμε και Λόιντ Χάρις με τους πρώτους δυο να έχουν εμφανέστατο προβάδισμα έναντι των υπολοίπων.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post NextGen ATP Finals: “Έκλεισε” θέση και ο Ρούμπλεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα