Ήττα για Μαρία στην πρεμιέρα του Elite Trophy – VIDEO

Η Αρίνα Σαμπαλένκα αποδείχθηκε πολύ δυνατή αντίπαλος για τη Μαρία Σάκκαρη στην 1η ημέρα των αγώνων στη Ζουχάι της Κίνας

Προτάσσοντας το δυνατό σερβίς της και το δυναμικό παιχνίδι της από τη βασική γραμμή, η Αρίνα Σαμπαλένκα ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Elite Trophy που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στη Ζουχάι.

Η Λευκορωσίδα, Νο14 της παγκόσμιας κατάταξης, χρειάστηκε 1 ώρα και 19 λεπτά για να επικρατήσει με 6-3, 6-4 της Μαρίας Σάκκαρη, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και του Rose

Group, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για την πρωτιά.

Το Elite Trophy, είναι μια φρέσκια διοργάνωση και φέτος θα μοιράσει 2.5εκ. δολάρια στις 12 συμμετέχοντες οι οποίες έχουν χωριστεί σε τέσσερις ομίλους των τριών, όπου οι πρωτοπόρες θα προκριθούν στα ημιτελικά του θεσμού.

Η Σάκκαρη είχε τις ευκαιρίες της στο ματς, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε αφού η Σαμπαλένκα έσβησε πολλά break points, χάρη στο παντοδύναμο σερβίς της.

Η 21χρονη, έσωσε 5 break points της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, πριν πετύχει το πρώτο break στο 8ο game (5-3), με το οποίο κατέκτησε το εναρκτήριο σετ.

Στο 2ο σετ, η Σαμπαλένκα δεν επέτρεψε στη Σάκκαρη να απειλήσει το σερβίς της και πετυχαίνοντας πάλι break προς το τέλος (στο 9ο game), σέρβιρε επιτυχημένα για τη νίκη.

Η Ελισέ Μερτένς που ανήκει επίσης στο Rose Group, είχε ρεπό.

WTA ELITE TROPHY DRAW l OOP (+5h)

The post Ήττα για Μαρία στην πρεμιέρα του Elite Trophy – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα