Αγχώθηκε αλλά “καθάρισε” ο Νόλε – VIDEO

20:25 5/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Χούμπερτ Χουρκάτζ έβαλε πολύ δύσκολα στον Νόβακ Τζόκοβιτς για δύο σετ αλλά ο Σέρβος πρωταθλητής και υπερασπιστής του τίτλου αντέδρασε άψογα και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Wimbledon…

Το πρώτο του δυνατό, όπως αποδείχτηκε, τεστ στη διοργάνωση ξεπέρασε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Χούμπερτ Χουρκάτζ αποδείχτηκε πολύ “σκληρό καρύδι” για τα δύο πρώτα τουλάχιστον σετ κόντρα στον υπερασπιστή του τίτλου, ανάγκασε

μάλιστα τον Σέρβο στην απώλεια του πρώτου του σετ στη διοργάνωση αλλά ο Νόλε παραήταν καλός για να απειληθεί περαιτέρω.

Με υποδειγματική αντίδραση σε τρίτο και τέταρτο σετ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του νεαρού Πολωνού με 7-5, 6-7(5), 6-1, 6-4 και να προκριθεί στον 4o γύρο του τουρνουά όπου τον περιμένει o Oύγκο Χουμπέρτ, ο οποίος συνέτριψε τον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ στο τελευταίο ματς της ημέρας.

Δύσκολες καταστάσεις πέρασε στα πρώτα δύο σετ ο Νόλε καθώς ο Πολωνός, με πλήρη άγνοια κινδύνου και έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο επιθετικό παιχνίδι του, έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου σετ.

Ο Νόλε δεν άφησε όμως τον νεαρό να του πάρει το προβάδισμα κερδίζοντας στις λεπτομέρειες ένα οριακό πρώτο σετ που τον βάλει στο πνεύμα πως θα χρειαστεί να είναι σε πολύ καλή μέρα για να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Παρά την οριακή απώλεια του πρώτου σετ, ο Χουρκάτζ δεν πτοήθηκε και συνέχισε στον ίδιο εντυπωσιακό επιθετικό ρυθμό δείχνοντας πως, για το ύψος του, έχει εξαιρετική κίνηση με τα πόδια και άριστη κάλυψη του γηπέδου.

Το να πάρεις tie break από τον Νόλε σε Slam απαιτεί μεγάλο τένις αλλά και…κότσια και τα είχε ο Πολωνός που ισοφάρισε το ματς έχοντας ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις!

Κάπου εκεί, ο Νόλε αποφάσισε πως “ως εδώ”.

Απόλυτα σοβαρός και προσηλωμένος στον στόχο, με έναν Χουρκάτζ που δεν κράτησε την απόδοση των δύο πρώτων σετ, το 2-1 έγινε πολύ γρήγορα και άνετα για τον Σέρβο σε ένα ματς που έμοιαζε εντελώς διαφορετικό σε σχέση με την αρχή του.

Το, από νωρίς, break και στο τέταρτο σετ ηρέμησε για τα καλά τον αγχωμένο Τζόκοβιτς που μετά, με κρεσέντο ελεγχόμενων holds, “πέταξε” για τον τέταρτο γύρο και την αναμέτρηση με τον Ουμπέρ.

Το πολύ μεγάλο ματς της ημέρας δεν έγινε πάντως στο κεντρικό κορτ αλλά στον αγώνα ανάμεσα στους Ντανίλ Μεντβέντεφ και Νταβίντ Γκοφάν.

Οι δύο τενίστες έδωσαν μια αδυσώπητη μάχη πέντε σετ με άπειρες εναλλαγές μομέντουμ, στιγμές έντασης με πρωταγωνιστή τον πιο θερμόαιμο Ρώσο αλλά τελικό νικητή τον πιο ψύχραιμο Γκοφάν με 4-6, 6-2, 3-6, 6-3, 7-5 σε ένα από τα ματς της διοργάνωσης μέχρι στιγμής!

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS MEN’S DRAW |OOP (-2h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Αγχώθηκε αλλά “καθάρισε” ο ΝόλεVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα