Εντυπωσιακός Ολυμπιακός (video)

Ο Ολυμπιακός σκόρπισε την Γιαγκελόνια! Νίκησε 5-0 με τρία γκολ του Γκερέρο και από ένα των Φορτούνη και Μπα. Τρία γκολ στις αντεπιθέσεις δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός στην κόντρα θα είναι επικίνδυνος!

Ποιοτικός και αποτελεσματικός

Μετά από ένα νευρικό ξεκίνημα ο Ολυμπιακός
ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη φάση. Από εκτέλεση κόρνερ έγιναν δύο τρία σουτ... το τελευταίο του Μασούρα κόντραρε και η μπάλα κατέληξε στον Μπα που από κοντά έκανε το 1-0 (11').

Κάποιες απροσεξίες στην μεσαία γραμμή, κάποια λάθη μόνο μπορούσαν να δώσουν την μπάλα στους Πολωνούς αλλά δεν ήταν ικανοί να απειλήσουν τον Ζοζέ Σα. Αντίθετα ο Ολυμπιακός στην αντεπίθεση ήταν επικίνδυνος.

Στο 31ο λεπτό ο Μασούρας έκλεψε την μπάλα κάτω από κέντρο και με μεγάλη διαγώνια μπαλιά βρήκε τον Γκερέρο. Ο Ισπανός με ατομική προσπάθεια και σουτ νίκησε τον Σαντίνι και έκανε το 2-0 (31').

Ακολούθησε ένα δυνατό σουτ του Γκερέρο στο δοκάρι των Πολωνών στο 38ο λεπτό αλλά ότι δεν κατάφερε εκεί το πέτυχε στο 45ο λεπτό. Ο Μασούρας έβγαλε τετ-α-τετ τον Ισπανό και αυτός κρέμασε τον Σαντίνι για να γράψει το 3-0!

Πω πω ασίστ ο Ραντζέλοβιτς

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε βασικά με... βροχή! Ο δαιμονισμένος Γκερέρο όμως είχε διαφορετική άποψη. Έτρεξε ασταμάτητα και στο 57ο λεπτό έκλεψε την μπάλα από δύο αντιπάλους, βγήκε τετ-α-τετ και από δύσκολη γωνία έκανε το 4-0! Στο εξηκοστό λεπτό άρχισαν οι αλλαγές και μέχρι το 70ο λεπτό ηρεμία στο ματς.

Από εκεί και πέρα η Γιαγκελόνια αποφάσισε να επιτεθεί και είχε μια καλή ευκαιρία με τον Πόσπισιλ το σουτ του οποίου έστειλε κόρνερ ο Τζολάκης. Από το κόρνερ όμως ο Ολυμπιακός έβγαλε μια τρομερή αντεπίθεση και... σκόραρε!

Από τρομερή μπαλιά - σέντρα με το εξωτερικό - του Ραντζελοβιτς ο Φορτούνης στην κίνηση σούταρε και σκόραρε. Ο Ραντζέλοβιτς έβγαλε άλλη μια ωραία μπαλιά αλλά ο Ντουρμισάι αν και έπιασε το δύσκολο σουτ δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μέχρι το φινάλε δεν υπήρξε άλλη σημαντική φάση και το ματς έληξε με το δίκαιο 5-0!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Σα (Τζολάκης) - Τοροσίδης (Ελαμπντελαουί), Παπαδόπουλος, Μπα (Σεμέντο), Κούτρης (Μαρτίνης) - Γιώ. Μασούρας (Ραντζέλοβιτς), Ανδρούτσος (Γκιλιέρμε), Σουρλής (Μπουχαλάκης), Βαλμπουενά (Ποντένσε) - Γκερέρο (Ντουρμισάι), Σολδάνο (Φορτούνης)

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ : Σαντίνι (46' Βέγκλαρτς) - Βοϊτσίτσκι (46' Μπόντβαρσον), Μίτροβιτς, Άρσενιτς, Γκιγέρμε (46' Κάντλετς) - Πόσπισιλ (78' Όζγκα), Κβιέτσιεν (24' Χόριν) - Ιμάθ (46' Πρίκριλ), Στρούσκι, Καμαρά (61' Μιστκόβσκι) - Μουντρίνσκι (46' Κλιμάλα, 74' Ναβρότσκι))
Keywords
Τυχαία Θέματα