Υπόκλιση Φέντερερ σε Παγδατή

12:12 5/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Βασιλιάς του τένις λέει αντίο στον σπουδαίο Μάρκο Παγδατή

Η ήττα του Μάρκου Παγδατή απ’τον Ματέο Μπερετίνι στο 2ο γύρο του Wimbledon, σήμανε το τέλος μιας καριέρας με πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά, κυρίως με σπουδαίες και ευχάριστες στιγμές.

Το χαμόγελο και το ήθος του Μάρκου θα λείψει σε πολλούς, μεταξύ των οποίων και στον Ρότζερ Φέντερερ που αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της καριέρας του Κύπριου άσου.

“Θυμάμαι τον Μάρκο από το US Open

2004, όταν είχαμε παίξει σε ένα νυχτερινό ματς. Ήταν ακόμα πολύ νέος. Είχε μακριά μαλλιά. Νομίζω μου είχε πάρει σετ. Φαινόταν πόσο καλός θα γινόταν γιατί είχε την ταχύτητα, την τεχνική, το forehand, το backhand και όλα αυτά τον βοήθησαν στην εξέλιξη της καριέρας του.

“Είχε επίσης και τη νοοτροπία του νικητή, του άρεσε να παίζει στα μεγάλα γήπεδα. Ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που τα πήγε καλά εδώ και στην Αυστραλία, όταν έπαιζε μεγάλα ματς. Εκτός γηπέδου ήταν πάντα ένας υπέροχος τύπος, πάντα αστείος, άνετος και ευχάριστος για παρέα. Μου άρεσε και μέσα και έξω από το court”

“Η συνεισφορά του στην Κύπρο ήταν πολύ μεγάλη, προερχόμενος απο μια μικρή χώρα. Ήταν ένας αθλητικός αστέρας. Είμαι βέβαιος ότι τον είχαν σαν ήρωα στη χώρα του. Ήταν απόλαυση να τον παρακολουθείς και σίγουρα θα μας λείψει” είπε χαρακτηριστικά ο Φέντερερ.

The post Υπόκλιση Φέντερερ σε Παγδατή appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα