Πρόκριση για Σερίνα και “καπάκι” απόσυρση – VIDEO

09:57 5/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Στα ημιτελικά του Yarra Valley Classic προκρίθηκε η Σερίνα Γουίλιαμς, πραγματοποιώντας ακόμα μια μεστή εμφάνιση. Η 39χρονη Αμερικανίδα έπαιξε ιδιαίτερα ψύχραιμα τους κρίσιμους πόντους του παιχνιδιού, γεγονός που της έδωσε και την νίκη απέναντι στην Ντανιέλ Κόλινς με 6-2, 4-6, 10-6.

Ωστόσο, αμέσως μετά απέσυρε τη συμμετοχή της από τη συνέχεια του τουρνουά και τον ημιτελικό

απέναντι στην Άσλει Μπάρτι, λόγω προβλήματος τραυματισμού στον ώμο.

Η Σερίνα μπήκε πολύ δυναμικά στον αγώνα. Πραγματοποίησε τρία breaks στο σερβίς της αντιπάλου της και έχοντας εξαιρετικές επιστροφές κατέκτησε με ευκολία το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο η Ντανιέλ Κόλινς, Νο 46 στην παγκόσμια κατάταξη άσκησε τεράστια πίεση στην Γουίλιαμς και σώζοντας τρία Break points ισοφάρισε το ματς. Τα τρεξίματα της ήταν εντυπωσιακά και έβγαλε τρομερές άμυνες.

Ο αγώνας κρίθηκε στο match tie break. Εκεί η ποιότητα της Σερίνα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Κόλινς. Το Νο 11 της κατάταξης ΑΤΡ ήταν σαφέστατα ανώτερη και ψυχραιμότερη στους κρίσιμους πόντους και πήρε την πολυπόθητη πρόκριση.

Η Άσλει Μπάρτι, Νο1 του κόσμου, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας ξεπέρασε ελεγχόμενα το εμπόδιο της Σέλμπι Ρότζερς με 7-5, 2-6, 10-4.

Στο ματς της αγωνιστικής η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα χρειάστηκε μόλις 1 ωρα και 14 λεπτά για να θέσει εκτός συνέχειας την Σόφια Κένιν, Νο 4 του κόσμου. Η 27χρονη Ισπανίδα κέρδισε με 6-2, 6-2 και στα ημιτελικά του Yarra Valley Classic θα αναμετρηθεί με την Μαρκέτα Βοντρούσοβα.

Έτσι, στον τελικό της διοργάνωσης η Μπάρτι περιμένει τη νικήτρια του αγώνα Μουγκουρούθα-Βοντρούσοβα.

Γιάννης Μαύρος 

YARRA VALLEY CLASSIC DRAW | DOUBLES DRAW | OOP ( +9h )

The post Πρόκριση για Σερίνα και “καπάκι” απόσυρσηVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα