Ζβέρεφ: ”Στόχος να κερδίσουμε το ATP Cup φέτος”

20:11 4/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ όντας το μεγάλο όνομα στην Γερμανική ομάδα, θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Παρασκευής τον Νόβακ Τζόκοβιτς, κορυφαίο τενίστα αυτή τη στιγμή στο κόσμο έχοντας μια σπουδαία πρόκληση μπροστά του.

Να θυμίσουμε ότι όποια από τις Σερβία ή Γερμανία κερδίσει, θα προκριθεί και στην ημιτελική φάση. Σίγουρα η αναμέτρηση αυτή ξεχωρίζει στο πρόγραμμα, με τον Ζβέρεφ να εκθειάζει τον «Νόλε», τονίζοντας ότι το να τον αντιμετωπίζεις μέσα στη Μελβούρνη αποτελεί πάντοτε μεγάλη πρόκληση.

”Ο Νόβακ είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος στο κόσμο. Πιστεύω

ότι στη Μελβούρνη νιώθει πιο άνετα από παντού στο να παίζει. Είναι μεγάλη πρόκληση αυτός ο αγώνας και φυσικά το να τον κερδίσω εδώ.”

Ο Νο.7 στο κόσμο στη προηγούμενη αναμέτρηση του στο ATP Cup κέρδισε σε έναν συναρπαστικό αγώνα τον Ντένις Σαποβάλοφ με 6-7(5), 6-3, 7-6(4), στερώντας από τον Καναδά οποιαδήποτε ελπίδα για πρόκριση.

Τώρα έχει απέναντι του μια ακόμη πρόκληση για αυτόν και τη Γερμανία, φυσικά είναι να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι στόχος είναι ο τίτλος.

”Το ATP Cup πήγε πολύ άσχημα για μένα πέρσι, δεν ήμουν σε καλή κατάσταση και δεν κατάφερα να ανταποκριθώ στις προσδοκίες. Φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει, ελπίζω τα πράγματα να πάνε ακόμη καλύτερα και φυσικά στο τέλος να κερδίσουμε τον τίτλο.”

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Ζβέρεφ: ”Στόχος να κερδίσουμε το ATP Cup φέτος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα