Αδημονεί για γρασίδι

16:26 4/3/2020 - Πηγή: Tennis24
Ο Νικ Κύργιος ήδη σκέφτεται την συμμετοχή του στην grass court season του καλοκαιριού και την Τρίτη έκανε γνωστό πως θα παίξει στο Queen’s…

Ο Ελληνοαυστραλός πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο στο 2020, μιας και οι τραυματισμοί δεν τον έχουν αφήσει να αγωνιστεί όσο θα ήθελε στο Tour.

Πιο πρόσφατη, η απόσυρσή του από τον 1ο γύρο του Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο. Την Τρίτη πάντως (4/3), ανακοίνωσε πως σκοπεύει να αγωνιστεί φέτος στο Fever Tree

Championships του Queen’s Club. Αν φυσικά, είναι απόλυτα υγιής.

Ο 24χρονος δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από την περυσινή του παρουσία στο τουρνουά, μιας και είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο για την συμπεριφορά του, πριν… αποχαιρετήσει με ήττα από τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ στον 2ο γύρο.

Είχε κληθεί να πληρώσει 17.600$, μιας και τα είχε βάλει με τους επόπτες γραμμών, καθώς και με τον διαιτητή, στην τελευταία του αναμέτρηση. Λίγες ημέρες αργότερα, ήρθε και το ban που του επέβαλλε η ΑΤΡ για 16 εβδομάδες μακριά από το τένις.

Φέτος το 500αρι τουρνουά στο Queen’s Club θα λάβει χώρα από τις 15 μέχρι τις 21 Ιουνίου, με τον Στέφανο Τσιτσιπά επίσης να έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στη διοργάνωση. Μαρίν Τσίλιτς και Ντανίλ Μεντβέντεφ, θα παίξουν κανονικά και αυτοί.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αδημονεί για γρασίδι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα