Τσιτσιπάς: “Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα στο Davis Cup”

20:00 3/3/2020 - Πηγή: Tennis24

Ο φύσει και θέσει αρχηγός της εθνικής ομάδας Davis Cup, Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε μα τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες του εκφράζοντας απόλυτη πίστη ότι μπορούν να πετύχουν σπουδαία πράγματα στο μέλλον!

Ο 21χρονος τενίστας ακολούθησε την ελληνική αποστολή, μετά την πετυχημένη του πορεία μέχρι τον τελικό του Ντουμπάι, στις Φιλιππίνες για το tie του World Group II

με μόνο, φυσικά, στόχο τη νίκη και την πρόκριση στο επόμενο, τη τάξει Group, το World Group I.

“Είμαι ενθουσιασμένος για ένα ακόμα Davis Cup. Έχω πολύ καλή “χημεία” με τα παιδιά! Ειλικρινά πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα! Αν ο Μιχάλης (Περβολαράκης) και ο Πέτρος (Τσιτσιπάς) συνεχίζουν να βελτιώνονται και έχουν την ευκαιρία να παίξουν με κορυφαίους παίκτες θα είναι ένα τεράστιο όφελος για την ομάδα” ανέφερε ο Στεφ που έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα Davis Cup τον περασμένο Σεπτέμβρη στο Τατόι.

“Η πρώτη μου εμπειρία στο Davis Cup μου άρεσε πάρα πολύ! Να παίζω για τη χώρα και όχι μόνο για τον εαυτό μου! Μου δίνει ένα εξτρά κίνητρο να παλεύω για κάθε πόντο!” πρόσθεσε στο επίσημο site του Davis Cup ο Έλληνας πρωταθλητής!

Ελπίζουμε, μια μέρα, να οδηγήσει την Ελλάδα μέχρι και το Davis Cup Finals!

Κώστας Αϊτάκης

The post Τσιτσιπάς: “Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα στο Davis Cup” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα