Προπονήθηκε με το αφεντικό ο Τιμ – VIDEO

11:36 4/3/2020 - Πηγή: Tennis24
Τον πρώτο του Masters τίτλο καλείται να υπερασπιστεί στην Καλιφόρνια ο Ντόμινικ Τιμ

Στο Indian Wells βρίσκεται ήδη ο Ντόμινικ Τιμ ο οποίος είναι από τους πρώτους που έχουν φτάσει στην έρημο της Καλιφόρνια, ενόψει του σπουδαίου ραντεβού BNP Paribas Open στις 12 Μαρτίου.

Ο 26χρονος Αυστριακός, πέρυσι κέρδισε τον Ρότζερ Φέντερερ στον τελικό της διοργάνωσης και πανηγύρισε τον πρώτο Masters 1000 τίτλο της καριέρας του και μάλιστα στη λιγότερο ταιριαστή

του επιφάνεια.

Την εβδομάδα που διανύουμε, ο Τιμ ξεπέρασε τον Φέντερερ στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και όπως έγραψε ο ίδιος στο instagram, η επιβράβευση ήταν μια προπόνηση με τον διευθυντή των αγώνων στο Indian Wells, Τόμι Χάας.

“Σαν επιβράβευση της 3ης θέσης, προπονήθηκα στο αφεντικό” έγραψε ο Τιμ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

As a reward for my new career high ranking I got a practice with the boss of @bnpparibasopen @tommyhaasofficial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dominic Thiem (@domithiem) στις 3 Μάρ, 2020 στις 10:58 πμ PST

Παρά το μέτριο ξεκίνημα στη χρονιά, όπου γνώρισε δύο ήττες σε τρεις αγώνες στο νεοσύστατο ATP Cup με την ομάδα της Αυστρίας, ο Τιμ επιβεβαίωσε την εντυπωσιακή εξέλιξή του παιχνιδιού του στα hard courts και της φυσικής του κατάστασης, διεκδικώντας μέχρι τους τελευταίους πόντους, τον πρώτο του Grand Slam τίτλο.

Ο Dominator ώθησε στα όριά του τον κορυφαίο του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς, σε έναν συγκλονιστικό τελικό στο Australian Open ενώ στην επιστροφή του στο χώμα, στο ATP 500 τουρνουά του Ρίο ντε Τζανέιρο, γνώρισε ανέλπιστη ήττα στα προημιτελικά από το Νο128 του κόσμου, Τζιανλούκα Μάγκερ.

The post Προπονήθηκε με το αφεντικό ο Τιμ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα