World Tennis League: Ξανά εκτός ο Τσιτσιπάς (pics)

Ούτε σήμερα (Σάββατο 23/12) θα συμπεριληφθεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα του World Tennis League ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που συνεχίζει να προφυλάσσει το σώμα του από έξτρα επιβαρύνσεις, μιας και οι πόνοι στη μέση δεν τον έχουν εγκαταλείψει ακόμα.

Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας έπαιξε κανονικά την πρώτη μέρα των αγώνων στο Άμπου Ντάμπι, αλλά στο διπλό με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ φάνηκε σε αρκετά διαστήματα του αγώνα πως τον ενοχλεί η μέση του, και ότι δε βρίσκεται στο 100%.

Γι’ αυτό και χθες πήρε την απόφαση να μείνει εκτός δράσης από το τουρνουά επίδειξης,

ώστε να μην επιδεινώσει την κατάστασή του, και παράλληλα θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του τόσο στο United Cup, όσο και στο Australian Open με το ξεκίνημα του νέου έτους.

Τη θέση του στους Kites θα πάρει ξανά ο Λόιντ Χάρις, τόσο στο διπλό των ανδρών, όσο και στο μικτό διπλό, όπου και θα συνεργαστεί με τη σύντροφο του Στέφανου, Πάουλα Μπαντόσα. Οι Kites μετρούν ήδη δύο νίκες, και είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό.

High-flying showdown! Hawks and Kites will take centre court in Match 5 at the Meteora World Tennis League. Don’t miss the thrilling match at 6 PM GST. #WTL #WorldTennisLeague #MeteoraDevelopers #Day3 #HawksVsKites #Tennis #AbuDhabi #UAE pic.twitter.com/WayAQCw55Z

World Tennis League (@TennisWorl76726) December 23, 2023

The post World Tennis League: Ξανά εκτός ο Τσιτσιπάς (pics) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
World Tennis League, Ξανά, Τσιτσιπάς,World Tennis League, xana, tsitsipas