Προπονητής Λεμπρόν/Γκαλάν: “Ήταν η καλύτερη επιλογή”

Η κορυφαία είδηση στο κλείσιμο της χρονιάς, ήταν η ανανέωση της συνεργασίας του κορυφαίου διδύμου των τελευταίων ετών, Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάντρο Γκαλάν.

Οι δύο Ισπανοί αποφάσισαν να συνεργαστούν και στη νέα χρονιά η οποία άλλωστε είναι και ιστορική, μετά την ένωση των δύο μεγάλων οργανισμών, World Padel Tour και Premier Padel Tour.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά όπου ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς και έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, Λεμπρόν και Γκαλάν τελείωσαν

τη σεζόν με έναν σπουδαίο τίτλο στο Premier του Μιλάνου και τη συμμετοχή στον τελικό του WPT Masters Finals στη Βαρκελώνη.

Ο προπονητής τους και διευθυντής της διάσημης ακαδηίας M3 Academy, Χόρχε Μαρτίνεθ, πιστεύει ότι πήραν την καλύτερη δυνατή απόφαση.

“Κατά την άποψή μου, δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερη λύση. Μαζί είναι πιο δυνατοί από οποιονδήποτε άλλον παίκτη ξεχωριστά. Ήταν το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν. Το δεύτερο εξάμηνο τους έκανε να ωριμάσουν. Από εκεί και πέρα ​​έχουν μπει σε μια διαδικασία και είδαν ότι μπορούν να παίξουν και να ζήσουν μαζί με καλά αποτελέσματα” είπε στην Mundo Deportivo ο Μαρτίνεθ.

Ο Μαρτίνεθ ανέλαβε τους Λεμπρόν/Γκαλάν, μετά την αποχώρηση του Μαριάνο Αμάτ και κατάφερε να αλλάξει πολλά στον τρόπο συνεργασίας των δύο συμπατριωτών του.

“Νομίζω ότι ήταν μια πολύ αξιέπαινη διαδικασία, ιδιαίτερα για τον Γκαλάν ο οποίος έπρεπε να αλλάξει και να προσαρμόσει το παιχνίδι του, σε αυτό του συντρόφου του. Επίσης, το προπονητικό επιτελείο που έμεινε, έκανε τον Χουάν να καταλάβει ότι έπρεπε να παίξει διαφορετικά. Νιώθουν δυνατοί και συνειδητοποιούν ότι είναι ικανοί για την επόμενη σεζόν. Πρέπει να μείνουν ανταγωνιστικοί, παίζοντας με διαφορετικό τρόπο.

Ήμουν πάντα υπέρ της συνέχισης του ζευγαριού, ότι έπρεπε να παλέψουν για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που είχαν και όλοι καταλάβαμε ότι το καλύτερο για αυτούς σε επαγγελματικό επίπεδο, ήταν να μείνουν μαζί” πρόσθεσε ο Ισπανός coach.

The post Προπονητής Λεμπρόν/Γκαλάν: “Ήταν η καλύτερη επιλογή” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα