World Tennis League: Το πρόγραμμα του Τσιτσιπά στο Άμπου Ντάμπι

Επιστέφει στα κορτ, έστω και σε φιλικό τουρνουά επίδειξης ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που βρίσκεται στην off-season και πριν λίγες μέρες ξεκίνησε την προετοιμασία του, ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών του υποχρεώσεων μέσα στο 2024.

Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας θα φορέσει τη φανέλα των Kites, και θα συνεργαστεί με τους Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Αρίνα Σαμπαλένκα, και φυσικά τη σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα, με την οποία θα παίξει και στο μικτό διπλό.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Άμπου Ντάμπι (21-24 Δεκεμβρίου), και συμμετέχουν κι’ άλλα μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας κατάταξης,

όπως οι Ντανιίλ Μεντβέντεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ, Τέιλορ Φριτς, Κάσπερ Ρουντ και Χούμπερτ Χουρκάτς.

Από τις γυναίκες έχουν δηλώσει συμμετοχή οι Ίγκα Σφιόντεκ, Έλενα Ριμπάκινα, Καρολίν Γκαρσία, Μίρα Αντρέεβα, Σοφία Κένιν και Λέιλα Φερνάντεζ, και σίγουρα το θέαμα αναμένεται πλούσιο και διασκεδαστικό.

Το πρόγραμμα:

Ακόμα δεν έχουν προκύψει τα ζευγάρια των αναμετρήσεων, αλλά όσον αφορά το πρόγραμμα η ομάδα του Στέφανου θα ντεμπουτάρει αύριο Πέμπτη (21/12) εναντίον των Eagles (Μεντβέντεφ, Ρούμπλεφ, Αντρέεβα και Κένιν) στις 16:00 GR.

Μία μέρα μετά, την Παρασκευή (22/12), θα αντιμετωπίσουν τους Falcons (Ναγκάλ, Φριτς, Κιρστέα και Ριμπάκινα) στη 13:00 GR μετά το μεσημέρι, ενώ το Σάββατο (23/12) θα παίξουν με τους TSL Hawks (Σφιόντεκ, Γκαρσία, Ρουντ και Χουρκάτς) στις 16:00 GR.

Οι τελικοί του τουρνουά είναι προγραμματισμένοι για την παραμονή των Χριστουγέννων (Κυριακή 24/12) από τις 16:00 GR μέχρι τις 19:00 GR. Εκεί θα βρεθούν οι δύο πρώτοι του Robin Round, και οι αγώνες θα είναι best of 3, όπως το United Cup.

The post World Tennis League: Το πρόγραμμα του Τσιτσιπά στο Άμπου Ντάμπι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα