Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ζευγάρι Πέτρος – Ειρήνη

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Το ναυάγιο συνεχίζει να συγκλονίζει με την ιστορία του καθώς οι χαρακτήρες περνούν δραματικές στιγμές στις ζωές τους.

Η σειρά του Mega μάλιστα θα έχει μια μεγάλη ανατροπή στη συνέχεια καθώς η Ειρήνη ερωτεύεται τον Πέτρο παρότι έχει ήδη καταλήξει να παντρεύεται τον Ιπποκράτη.

Η Ειρήνη θα αποδεχτεί την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη ο οποίος της δείχνει ένα γλυκό πρόσωπο και της προσφέρει την ασφάλεια πως θα μεγαλώσει το παιδί της σε ένα προστατευόμενο περιβάλλον. Μέχρι στιγμής όμως η κοπέλα δεν έχει καταλάβει

την εμμονή που έχει πάθει ο λιμενικός μαζί της.

Μετά το γάμο οι δυο τους προσπαθούν να έρθουν πιο κοντά ωστόσο στη ζωή της Ειρήνης έχει ήδη μπει ο Πέτρος. Έχοντας τις δραματικές στιγμές του ναυαγίου να τους ενώνουν οι δυο τους έχουν αναπτύξει μια βαθιά σχέση.

Ο Ιπποκράτης όμως δε βλέπει με καλό μάτι τον Πέτρο και θεωρεί ότι επηρεάζει την Ειρήνη. Μάλιστα τον εξοργίζει το γεγονός πως εξαιτίας εκείνου και του Γιώργου η κοπέλα έχει μπει στην ομάδα που ψάχνει δικαίωση για το ναυάγιο του Φοίνιξ.

Παρά τις προσπάθειές του όμως ο Πέτρο μέρα με τη μέρα κερδίζει την καρδιά της Ειρήνης και η φιλία τους μετατρέπεται σε κάτι άλλο. Ωστόσο κανείς από τους δύο δε θα το αποδεχτεί εύκολα…

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο

Διαβάστε επίσης:

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Ιπποκράτης σχεδιάζει το τέλος της Ειρήνης!

Τηλεθέαση: «Έσπασε» τα κοντέρ το MEGA – Χαμός για τη Γη της ελιάς και το Ναυάγιο

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Σίμος αποφασισμένος να εξαλείψει όλους τους εχθρούς του

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα